PRIDE Leren Y-Harnas JUNIOR

38,95 incl. BTW

PRIDE Leren Y harnas JUNIOR. Beste hondentuig voor jonge honden. Gemaakt van zwart leer.

Artikelnummer: H-005 Categorieën: ,

PRIDE Leren Y-Harnas JUNIOR

PRIDE Leren Y-Harnas JUNIOR is het beste hondentuig voor jonge honden. Gemaakt van zwart leer.

Dit nieuwe gevoerde leren hondenharnas is een werkelijk prachtig stuk handgemaakte werkhondenuitrusting. We hebben dit leren hondentuig speciaal ontworpen om aan alle eisen van de professionele K9s te voldoen en het een indrukwekkende luxe uitstraling te geven.

Dit lederen harnas is gemaakt van de beste kwaliteit zacht en sterk leer. Het is uitgerust met hoogwaardige metalen gespen die een veerkrachtig en robuust harnas creëren dat jarenlang comfort en duurzaamheid garandeert.

Het is in vijf richtingen verstelbaar en ontworpen voor elke maat (werk)hond, dus u kunt hem gewoon aanpassen aan de afmetingen van uw hond.

Model: H-005

Materiaal: Leer

Kleur: Zwart

Borstomvang: 62 cm – 74 cm

 

 

Dogpride NL sponsort Kelly Albers

Sinds 2015 ben ik (Kelly Albers) actief in de dierensector. Na het volgen van meerdere opleidingen, vele jaren ervaring op te hebben gedaan binnen de hondensport en een aantal jaren werkzaam te zijn geweest voor meerdere dierenbedrijven.
In mei 2018 bereikte ik een hoogtepunt in mijn hondensport carrière. Ik werd WDSF Wereld kampioen in de klasse ipo2 en stroomde door naar het Nederlands Kampioenschap alle rassen.

Levertijd

ca. 7 – 10 werkdagen