Retourbeleid

Retourbeleid

  1. Wanneer de bestelde producten niet aan uw verwachtingen voldoen of u heeft een verkeerd product besteld, dan kunt u, na schiftelijk (email) overleg, de producten binnen 14 dagen in de originele verpakking, schoon en ongebruikt en voldoende gefrankeerd (kosten klant) retour sturen. Op maat gemaakte artikelen kunnen niet worden geretourneerd.
  2. Om duidelijkheid te verschaffen voor onze klantenservice dient u de zending te vergezellen van een kopie van de factuur, uw bank- of gironummer en de reden van retour.
  3. Retourzending van artikelen is voor uw rekening en risico. Het is verstandig bij retourzendingen een bewijs van verzending te vragen.
  4. Voldoet uw retourzending aan de voorwaarden dan storten wij het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen retour op uw bank- of girorekening. De door Dogpride NL in rekening gebrachte verzendkosten worden ingehouden op het terug te storten bedrag.
  5. Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden kan het voorkomen dat u een verkeerd product ontvangt. In dat geval dient u altijd contact op te nemen met ons via e-mail info@dogpride.nl of telefonisch +31315-655930.
  6. Wanneer de door Dogpride NL afgeleverde artikelen niet binnen de “zichttermijn” van 14 dagen zijn teruggezonden, gelden de zaken als door u zonder enig bezwaar geaccepteerd.


Ruilen

  1. Ruilen van de bestelde artikelen is mogelijk. U kunt uw bestelling retourneren binnen 14 dagen onder de in artikel 9 genoemde voorwaarden. Het artikel dient door u voldoende gefrankeerd naar ons te worden verzonden. Als u een ander artikel wilt ontvangen kunt u contact telefonisch of per email met ons opnemen. Na betaling van de verzendkosten en eventuele bijbetaling, wanneer het product duurder is, stuurt Dogpride NL uw pakket af.
  2. Producten die op maat zijn besteld, kunnen niet worden geretouneerd of geannuleerd.


Retourzendingen vanuit het buitenland.

Voor retourzendingen vanuit het buitenland gelden gelijke voorwaarden. Let op! Uw

retourzending buitenland kunnen pas in behandeling worden genomen na overleg.