Over ons

De oprichters van Dogpride

DOGPRIDE NL is DE leverancier voor hoge kwaliteitsbenodigdheden voor (werk) honden en geleiders.

De oprichters van Dogpride zijn keurmeesters van FCI werkhonden op wereldniveau. Alle materialen die onder het merk PRIDE wordt verkocht zijn uit eigen ervaring ontworpen en getest. DOGPRIDE NL vertegenwoordigt het merk PRIDE en daarnaast werkt Dogpride NL ook met andere leveranciers van hoogwaardige materialen die duurzaam zijn en niet snel kapot gaan.

DOGPRIDE NL kan in principe alles voor u leveren. Mocht u binnen ons aanbod iets niet kunnen vinden, dan is het aannemelijk dat wij dit wel kunnen leveren en verzorgen. Vraag ons dus gerust wanneer u op zoek bent naar producten die u niet op onze website terug vindt.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten materialen voor uw huishond, sporthond, werkhond en/of diensthond. Maar ook voor de professionele K9 Units van Defensie, Politie, SAR teams en andere veiligheidsdiensten bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij leveren materialen en benodigdheden van een bal, voeding, diverse hondensport artikelen, sportprijzen, hondenaanhangers tot en met kogelvrije vesten, ballistische helmen en EOD bomvrij pakken.

Dogpride NL is trots op

0

Soorten producten

0

Leveranciers van wereldklasse

4,5

Sterren van de 5 op Google

0

Geholpen klanten

Liever persoonlijk contact? Wij helpen graag!