DogCoach Jassen

Sinds 2016 zijn duizenden blije hondenbezitters gekleed in DogCoach kleding.

Vandaag de dag wordt DogCoach in verschillende landen gedistribueerd en produceren, ontwerpen en ontwikkelen we het assortiment voortdurend om hondenbezitters het hele jaar door te kunnen kleden.

Het is onze wens om het dagelijks leven gemakkelijker en leuker te maken voor ons allemaal die gelukkige hondenbezitters zijn, – of we nu gaan wandelen of onze hond trainen. Daarom hebben we alle functies verzameld om je dag gemakkelijker te maken, zodat je nooit snacks, hondenpoepzakjes of reflexen mist.

De bedoeling is om betere kleding voor hondenbezitters te creëren, met een combinatie van slimme en functionele kleding van hoge kwaliteit – dat geeft je tijd en overschot om de best mogelijke hondenbezitter te zijn.

Achter DogCoach
Is een klein handjevol hondenkeusten uit Denemarken.
Oprichtster en ondernemer Linn Radsted had het gevoel dat ze een multifunctioneel outdoorjack miste toen ze haar eerste eigen hond kreeg, de teammascotte Nemo.

Na vele jaren in de hippische industrie had ze eerdere ervaring met het creëren van purpose design.
En had het idee, om een alles-in-één jas te maken, speciaal ontworpen en gemaakt om te voldoen aan de dagelijkse behoeften van de hondenbezitter.

Vandaag de dag is DogCoach haar fulltime baan, en samen met Nemo (die denkt dat hij de echte baas is) deelt ze de reis met een groep gelijkgestemde hondenbezitters, gevuld met passie en hart om elke dag leuker og beter te maken voor honden en hun baasjes.

DOGCoach

Toont alle 20 resultaten