Mooffz O-Dog Donut Oranje

39,95 incl. BTW

De donut is kleiner dan een oefenbal, maar door de brede basis biedt deze meer stabiliteit dan de bal of de pindabal. De ronde vorm biedt een unieke balans uitdaging die ideaal is voor bepaalde krachtoefeningen en alleen de voorpoten van de hond hoeven daarvoor op de donut te staan.

Artikelnummer: 98.40 Categorie:

Mooffz O-Dog Donut Oranje

Mooffz O-Dog Donut Oranje

De Mooffz O-Dog Donut ideaal voor balanstraining of core-training

De Mooffz O-Dog Donut is aan de bovenkant gesloten, hierdoor nog veiliger. Helemaal in combinatie met een onderstel.

De donut is kleiner dan een oefenbal, maar door de brede basis biedt deze meer stabiliteit dan de bal of de pindabal.

De ronde vorm biedt een unieke balans uitdaging. Deze is ideaal voor bepaalde krachtoefeningen en alleen de voorpoten van de hond hoeven daarvoor op de donut te staan.

In deze positie werken vooral de spieren in het achterste deel. Maar als je de hond aanmoedigt om rond de donut te bewegen in deze positie dan helpt het ook de spieren aan de voorkant versterken omdat de donut heen en weer wiebelt.

De hond moet dan zijn voorpoten gebruiken om de donut te stabiliseren. Deze oefening is uitstekend geschikt voor het ontwikkelen van proprioceptie en balans.

De Mooffz O-Dog beschikt over een Burst Resistant Quality systeem (anti-burst systeem). Het BRQ systeem zorgt ervoor dat de Donut langzaam leeg loopt (en niet knalt) indien deze lek raakt door invloed van buitenaf. De hond zal dus niet schrikken wanneer de Donut beschadigd raakt.

Door de Donut harder of zachter op te blazen kun je in uitdaging variëren. Om oefeningen makkelijker te maken plaats je er een onderstel onder, zie onderstel voor Donut.

  • Let op: gebruik de Mooffz O-Dog Donut uitsluitend als trainingsmateriaal en alleen onder toezicht. Laat de hond niet alleen met de Donut en voorkom dat de hond het materiaal kapot kan maken.
Merk: Mooffz
Diameter: 65 cm
Hoogte: 32 cm
Kleur(en): oranje

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mooffz O-Dog Donut Oranje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *