Trigger Rol met sensorische knobbels

22,50 incl. BTW

De Trigger Rol heeft sensorische knobbels voor extra neurologische stimulatie. De Trigger Rol is qua moeilijkheidsgraad net iets eenvoudiger als de Training Rol.

Artikelnummer: 97.66 Categorie:

Trigger Rol met sensorische knobbels

Trigger Rol met sensorische knobbels

Een middelgrote opblaasbare oefenrol met noppen over het gehele oppervlak

De Trigger Rol heeft sensorische knobbels voor extra neurologische stimulatie. De Trigger Rol is qua moeilijkheidsgraad net iets eenvoudiger als de Training Rol. Ook voor puppy’s is de Trigger Rol zeer geschikt omdat je laag bij de grond kunt werken. De unieke vorm beperkt de beweging tot alleen de voor- en achterwaartse beweging.

Door iets lekkers net boven het hoofd te houden moet de hond, met zijn voorpoten op de Trigger Rol staand, iets oprichten en daarbij de nek rekken en de rug strekken.
Er wordt gewerkt aan evenwicht en balans. Dit is niet alleen goed voor het verstevigen van de spieren van de hond, maar ook voor zijn (zelf)vertrouwen. Er kan worden gevarieerd met de hardheid van de Trigger Rol, om de moeilijkheidsgraad in balans te variëren.

De Trigger Rol is sterk, en gemaakt goede kwaliteit PVC. De Trigger Rol is ook uitermate geschikt voor diagnostische doeleinden, training van de actieve stabiliteit, balans, flexibiliteit, coördinatie, revalidatie en therapie.

  • Let op: balansoefeningen betekent krachtsport voor de honden. Doe de oefeningen nooit te lang achter elkaar en bouw deze rustig op. De oefening maak je makkelijker door de rol met je voet te stabiliseren!
Merk: Gymnic
Diameter: 16 cm
Lengte: 30 cm
Kleur(en): oranje
Maximaal (gebruikers) gewicht: 120 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trigger Rol met sensorische knobbels” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *