SPORTHUND 3 greeps bijtkussen PLUS

74,95 incl. BTW

De structuur van het nieuwe 3-greeps kussen Plus is aangepast zodat het stabieler en breder is aan de buitenzijde, maar iets taps toeloopt naar het bijtoppervlak. Bovendien is het derde handvat licht afgerond en zacht onderlegd.

Levertijd: ca. 2 - 5 werkdagen

Artikelnummer: 7334222 Categorie:

SPORTHUND 3 greeps bijtkussen PLUS

De verdere ontwikkeling van het populaire SPORTHUND 3 greeps bijtkussen PLUS met drie handgrepen.
De structuur van het nieuwe 3-greeps kussen Plus is aangepast zodat het stabieler en breder is aan de buitenzijde, maar iets taps toeloopt naar het bijtoppervlak.
Bovendien is het derde handvat licht afgerond en zacht onderlegd.

Het 3-grip kussen Plus is daardoor ook te gebruiken als korte biesarm. – Multifunctioneel inzetbaar dankzij diverse grip-geleiding mogelijkheden.

Tweehandige bediening:

Optimale hantering dankzij 2-grip-technologie (links – rechts).
Het multifunctionele kussen kan met beide handen worden vastgehouden en ideaal gepositioneerd voor de beet – perfect voor centraal bijten.
Met als doel de hond voldoende ruimte te geven om zich op de beet te concentreren zonder in contact te komen met de trainer .
De hond kan dan in contact gehouden worden met de grond om zelfverzekerd te kunnen handelen in de prooifase. Door na de beet het multifunctionele kussen om te doen wordt de overgang naar de navolgende bijtmouw voorbereid.

Eenhandig (buitenhandgreep):

Perfect geschikt om voor te bereiden op het binnenhalen. De hond heeft de mogelijkheid om het prooivoorwerp te fixeren zonder de helper als het primaire doelwit te zien. Voorbereiding van het gerichte, snelle bijten zonder direct lichaamscontact met de helper, aangezien het kussen opzij kan worden gehouden.
Kan als jachtarm worden gebruikt:
het kleine bijtgebied maakt gericht prooi-gerelateerd werk in alle fasen van de beschermingsdienst mogelijk. Door de vele verschillende handgrepen.

  • Let op: kleuren kunnen afwijken. Technische wijzigingen voorbehouden.

Sporthund

Levertijd

ca. 2 – 5 werkdagen