Helios Basic economic steekvest Geel

369,95440,95 incl. BTW

Helios Basic economic steekvest Geel voor vrijwilligers die met eigen middelen een beschermende vest moeten kopen!

Artikelnummer: N/B Categorie:

Helios Basic economic steekvest Geel

Het Goedkoope Helios Basic economic steekvest Geel werd samengesteld voor vrijwilligers die met eigen middelen een beschermende vest moeten kopen. Het fluorescerende en hoog zichtbare Helios Basic economic steekvest Geel is voorzien van een Basic Economic steekwerende vest.

Dit steekwerend vest is niet officieel gecertificeerd, waardoor het aanzienlijk goedkoper is, maar wordt wel veel gebruikt bij evenement beveiliging zoals carnaval of muziekfestivals en is uitermate geschikt is voor persoonlijke verdediging.

Door het gebruik van een kunststof harnas als steekweerstand is dit vest ook geschikt om dunne naalden of injectienaalden tegen te houden. Dit is dus een voordeel voor ambulance diensten. Dit kunststof vest wordt ook erg gewaardeerd als bescherming tegen aanvallen met gebroken glazen flessen, tegen stokslagen of vuistsagen.

Het basic Economic steekwerende vest bevat een vierkante aluminium plaat als bescherming van de meest vitale organen ronde de hartstreek. Samen met het kunststof harnas biedt dit een steekwerende weerstand tot 14 Joule.

Het volledige Basic Economic steekwerende vest wordt in de Helios hoes geschoven. Ze worden dus samen gedragen maar kunnen ook apart gedragen worden.

Geen enkel steekwerende vest is steekvrij! Er zijn zwaardere steekwerende platen beschikbaar indien men de steekweerstand wil vergroten.

Maten: S-3XL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Helios Basic economic steekvest Geel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *