Euro Joe Bijtmouw “HiQ4”

125,95127,95 incl. BTW

De HiQ4 mouw is uiterst geschikt om jonge honden een goede, volle beet aan te leren. Deze mouw beschikt over een bekleding die uiterst sterk is en hondenbeten heel goed verwerkt.

Levertijd: ca. 2 - 5 werkdagen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Euro Joe Bijtmouw “HiQ4”

Euro Joe Bijtmouw “HiQ4”.

  • Iets groter dan de HiQ3
  • Voor een volle, sterke beet
  • Keilvormig : geschikt voor alle rassen
  • Nog betere bescherming van de hand
  • 2 handvaten voor uitgebalanceerde werking
  • Zowel voor links- als rechtshandigen
  • Lichtgewicht mouw

Commentaar van Nicky Kuipers, Nederlandse IGP pakwerker : Hij is idd wat groter. Wel heel comfortabel en stabiel. Mooi als je met een hondje het programma opbouwt.”

De HiQ4 mouw is uiterst geschikt om jonge honden een goede, volle beet aan te leren. Deze mouw beschikt over een bekleding die uiterst sterk is en hondenbeten heel goed verwerkt. Het witte vlak maakt duidelijk aan hond en begeleider waar de juiste plaats is om te bijten.
Ook voor jonge pakwerkers is dit een extra hulpmiddel.

Het keilvormige bijtvlak is geschikt voor alle rassen, en bemoedigt een volle, sterke beet.
De hand van de pakwerker is goed beschermd, doordat de mouw dichtgenaaid is. De hond kan hierdoor de pakwerker niet bijten aan de hand.

Aan de binnenkant beschikt de pakwerker over 2 handvaten, die hem de kans geven om de mouw op de juiste manier vast te nemen op het juiste moment. Hij kan hierdoor op een correcte manier de hond het gevoel geven dat hij sterker is en daardoor het zelfvertrouwen van de hond een boost geven.
Het mouwtje kan zowel links ans rechts gebruikt worden. Zo kan de hond getraind worden op zowel links- als rechtshandige pakwerkers.

Doordat de HiQ4 mouw vrij licht is, kan deze goed meegegeven worden aan de hond als beloning. De hond kan heel eenvoudig de HiQ4 rond dragen, doordat het een lichtgewicht mouw is.

Levertijd

ca. 2 – 5 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Euro Joe Bijtmouw “HiQ4”” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *