Euro Joe Apportblok met draadstang

19,9526,95 incl. BTW

Het tussenstuk is vervangbaar in hout of kunststof naar wens. U kan alle vervang- en tussenstukken bij ons verkrijgen voor voordelige prijzen. Zo kan u uw apportblok naar eigen wens aanpassen zonder dat het nodig is een nieuwe aan te kopen.

Levertijd: ca. 2 - 5 werkdagen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Euro Joe Apportblok met draadstang

Euro Joe Apportblok met draadstang.

Wij presenteren met trots de nieuwste generatie apportblokken, gemaakt uit hard beukenhout. De zijkanten in hout zijn verbonden door een metalen draadstang en 2 bevestingsdoppen. Het tussenstuk is vervangbaar in hout of kunststof naar wens. U kan alle vervang- en tussenstukken bij ons verkrijgen voor voordelige prijzen. Zo kan u uw apportblok naar eigen wens aanpassen zonder dat het nodig is een nieuwe aan te kopen.

De apporteerblokken beantwoorden tevens aan de nieuwe normen van het IPO-programma. De tekening met de nieuwe versie en correcte afmetingen kan u raadplegen. Zo kunnen de beoefenaars van hondensport ook meer punten pakken op wedstrijden.

Al deze stukken bieden u hulp om de apportblokken te verkleinen en aan te passen naar persoonlijke smaak. In geval uw hond graag op hout ‘knabbelt’ kan men de apport met deze hulpstukken aanpassen zodat de hond niet meer geneigd is om hierop te bijten.

Hout leeft. Daardoor kan het voorvallen dat de apportblokken lossen. Door af en toe de moerdoppen terug aan te spannen is het euvel snel verholpen.

Temperatuursverschillen kunnen het hout ook doen uitzetten of krimpen, waardoor een barst ontstaat. De apportblok een nachtje in water laten rusten zou in dit geval dan voldoende moeten zijn om de barst weer te laten ‘dichtzwellen’.

Leverbaar in 650 Gr, 1000 Gr en 2000 Gr.

Levertijd

ca. 2 – 5 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Euro Joe Apportblok met draadstang” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *