DOGART PRO+ stootmuilkorf

166,95171,95 incl. BTW

Deze PRO+ biedt ongeëvenaard comfort, deze muilkorf laat de hond blaffen tijdens het dragen van de muilkorf. Ideaal voor honden die worden gebruikt bij het opsporen van individuen.

Levertijd: Op bestelling: ca 3-4 Maanden

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

DOGART PRO+ stootmuilkorf

DOGART PRO+ stootmuilkorf

De Pro+ muilkorf van DOGART is een hoogwaardige stootmuilkorf

Zeer comfortabele muilkorf voor interventie- of patrouillehonden.
Handgemaakt, DOGART-muilkorven zijn tot op de dag van vandaag een “MUST” om je vierpotige metgezel en teamgenoot mee uit te rusten.

Stevige stootmuilkorf van rubber polyethyleen, volledig gevoerd met imitatieleer voor het comfort van de hond. Het imitatieleer biedt het voordeel dat het onderhoud vergemakkelijkt.
Aanpassing van de voorste riem door twee schroeven en van de nekriem door klassieke gesp. De PRO + muilkorf is ook uitgerust met een snelsluiting voor dagelijks gebruik.

Deze PRO+ biedt ongeëvenaard comfort, deze muilkorf laat de hond blaffen tijdens het dragen van de muilkorf. Ideaal voor honden die worden gebruikt bij het opsporen van individuen.
Uitstekende grip op de snuit van de hond dankzij het bufferkussen dat op het onderste achterste deel van de snuit is geplaatst (zichtbaar op foto 4). Laat de hond ook gemakkelijk hijgen

Om het comfort van de hond te verbeteren, heeft deze muilkorf ook een 3D stoffen kraal (gaas) opgevuld bij de hals van de hond.

  • Maat 0: voor teefje en reu – kleine maat (Mechelaar)
  • Maat 1: voor teefje (standaard maat) en reu (middelgrote maat) ) (Mechelaar)
  • Maat 2: voor vrouwelijke Duitse herder / mannelijke Duitse herder (kleine maat) of mannelijke Mechelaar (standaard maat )
  • Maat 3: voor mannelijke Duitse herder / Mechelaar (grote maat)

Nu ook leverbaar met siksels in de kleuren: Geel, Blauw en Rood

 

Dogpride NL sponsort Kelly Albers

Sinds 2015 ben ik (Kelly Albers) actief in de dierensector. Na het volgen van meerdere opleidingen, vele jaren ervaring op te hebben gedaan binnen de hondensport en een aantal jaren werkzaam te zijn geweest voor meerdere dierenbedrijven.
In mei 2018 bereikte ik een hoogtepunt in mijn hondensport carrière. Ik werd WDSF Wereld kampioen in de klasse ipo2 en stroomde door naar het Nederlands Kampioenschap alle rassen.

Levertijd

Op bestelling: ca 3-4 Maanden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DOGART PRO+ stootmuilkorf” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *