Knuffelwuff Orthopedisch Hondenbed Rockland

138,95246,95 incl. BTW

Knuffelwuff Orthopedisch Hondenbed Rockland. Dankzij het makkelijk te onderhouden imitatieleder zul je lang plezier hebben van dit hondenbed.

Levertijd: ca. 7 werkdagen

Artikelnummer: 14122 Categorie:

Knuffelwuff Orthopedisch Hondenbed Rockland

Knuffelwuff Orthopedisch Hondenbed Rockland. Bij het zoeken naar een geschikt hondenbed voor jouw huisdier moet je op verschillende factoren letten.

Het moet een beschermde en comfortabele rustplaats zijn voor je hond. Hoge zijwanden, een knuffelzacht ligvlak en een zacht materiaal zijn hiervoor essentieel. Een aantrekkelijk uiterlijk is van weinig belang voor jouw hond, maar zelfs deze factor zou moeten kloppen. De nieuwe slaapplek van je hond zal immers een hele tijd jouw woonruimte sieren.

Het Knuffelwuff Orthopedisch Hondenbed Rockland hondenbed heeft al deze kenmerken en nog veel meer!

               

Wij van Knuffelwuff hebben ons laten inspireren door de American Spirit en hebben een slaapplek voor jou en je hond ontwikkeld, die met zijn warme, rustieke kleur een hoogtepunt zal zijn in elk interieur.
Dankzij het makkelijk te onderhouden imitatieleder zul je lang plezier hebben van dit hondenbed, omdat allerlei soorten vuil gemakkelijk kunnen worden weggeveegd.
Dankzij de hoge zijranden biedt het Rockland hondenbed veel bescherming en zekerheid voor jouw sloeber. Zelfs koude tocht wordt effectief weggehouden, zodat het jouw lieveling aan niets ontbreekt.

Een bijzonder hoogtepunt is het orthopedische ligvlak. Net als voor ons mensen is ook voor honden een gezonde nachtrust erg belangrijk. Een orthopedische traagschuimmatras past zich, net als het Rockland hondenbed, perfect aan het lichaam van jouw hond aan. Drukontlasting, spierontspanning en de bevordering van de bloedsomloop wachten hier op je harige beste vriend.

Als jouw hond problemen heeft met de gewrichten, kan het orthopedisch beddengoed de pijn verlichten. Maar zelfs voor zeer gezonde viervoeters is een orthopedisch hondenbed geenszins “geldverspilling”. Een traagschuimmatras heeft een preventieve werking, en laat ons eerlijk zijn: de gezondheid van onze honden komt voor ons allemaal op de eerste plaats!

Materiaal:  
 • Bovenste materiaal: kunstleer, gestikt met een laser
 • Bodem: slipvast isolatiemateriaal
 • Kern: orthopedisch traagschuim
Vulling:
 • Binnenkussen: orthopedisch traagschuim
 • Zijranden: schuimstofvlokken
Reiniging:
 • Verwijderbare overtrek dankzij de ingenaaide ritssluiting
 • Kunstleer kan gestofzuigd en met een vochtige doek gereinigd worden
Bijzonderheden:
 • Dit bed is uiterst stabiel van vorm en krijgt na gebruik steeds zijn oorspronkelijke vorm terug
 • Orthopedische hondenbedden zijn bijzonder goed voor de gewrichten en passen zich aan aan de vorm van jouw hond
 • Ontwikkeld in Duitsland, vervaardigd in de EU
 • Apart verkrijgbare reserveovertrekken
Levertijd

ca. 7 werkdagen