Knuffelwuff Orthopedisch Hondenbed Luisa

120,95150,95 incl. BTW

Knuffelwuff Orthopedisch Hondenbed Luisa. Dit bed is uiterst stabiel van vorm en krijgt na gebruik steeds zijn oorspronkelijke vorm terug.

Artikelnummer: 14099 Categorie:

Knuffelwuff Orthopedisch Hondenbed Luisa

Knuffelwuff Orthopedisch Hondenbed Luisa. De hond is de beste vriend van de mens. Hij begeleidt ons op elke weg, houdt rekening met ons, wanneer we lichamelijk beperkt zijn en wijkt nooit van onze zijde. Voor zo’n trouwe vriend is alleen het beste goed genoeg.

Ook voor honden is het enorm belangrijk dat ze hun gewrichten niet overbelasten om schade te vermijden. Een orthopedisch hondenbed kan bij een hond, die aan een ziekte lijdt, zoals bijvoorbeeld artrose, de pijn voorkomen. Een dergelijk hondenbed heeft ook preventieve eigenschappen. Je doet een hond met een orthopedische ligplaats dus in elk geval een plezier.

               

Het Knuffelwuff Orthopedisch Hondenbed Luisa bestaat uit een bovenmateriaal uit waterafstotend, knuffelig zacht fluweel. Niet alleen de hond zal blij zijn met dit oppervlak, het orthopedische hondenbed Luisa is met zijn exclusieve look een meerwaarde voor je woonruimte. De bodem uit slipvaste isolatiestof zorgt ervoor dat je hond tegen vloerkoude beschermd wordt en de met schuimstofvlokken gevulde zijranden houden koude tocht weg. Het ligvlak bestaat uit traagschuim dat zich perfect aan de lichaamsbouw van je hond aanpast en zo zijn gewrichten ontlast. Na het gebruik krijgt het orthopedische hondenbed Luisa steeds weer zijn oorspronkelijke vorm terug.

Als het hondenbed Luisa toch vuil wordt, kun je de overtrek door middel van de ingenaaide ritssluiting gemakkelijk verwijderen en wassen in de wasmachine op dertig graden. En als je graag eens iets anders wilt, is ook dat geen probleem. Voor het orthopedische hondenbed Luisa zijn er diverse reserveovertrekken, zodat het nooit saai wordt.

Materiaal:  
  • Bovenste materiaal: Waterafstotend fluweel
  • Bodem: slipvast isolatiemateriaal
  • Kern: orthopedisch traagschuim
Vulling:
  • Binnenkussen: orthopedisch traagschuim
  • Zijranden: schuimstofvlokken
Reiniging:
  • Verwijderbare overtrek dankzij de ingenaaide ritssluiting
  • Overtrek wasbaar op 30°
Bijzonderheden:
  • Dit bed is uiterst stabiel van vorm en krijgt na gebruik steeds zijn oorspronkelijke vorm terug
  • Orthopedische hondenbedden zijn bijzonder goed voor de gewrichten en passen zich aan aan de vorm van jouw hond
  • Ontwikkeld in Duitsland, vervaardigd in de EU