Knuffelwuff Orthopedisch Hondenbed Leano

125,95213,95 incl. BTW

Knuffelwuff Orthopedisch Hondenbed Leano. Dit hondenbed Leano zorgt ervoor dat je hond kan slapen op een manier die de gewrichten en ruggengraat ontziet.

Artikelnummer: 14101 Categorie:

Knuffelwuff Orthopedisch Hondenbed Leano

Knuffelwuff Orthopedisch Hondenbed Leano. Onze honden begeleiden ons hun leven lang met trouw en liefde. Daarbij vinden we het bijzonder belangrijk dat onze trouwe viervoeters niets tekortkomen om een onbezorgd hondenleven te leiden. Maar enkel spannende wandelingen volstaan niet voor een hond. Net als voor ons mensen is een gezonde slaap ook voor honden bijzonder belangrijk. Het gaat er tenslotte om de spannende belevenissen van de dag te verwerken.

Er zijn viervoeters die geplaagd worden door gewrichtsaandoeningen. Voor hen is het bijzonder belangrijk de gewrichten in kwestie te ontzien. Een normale ligplaats is hiervoor vaak ongeschikt. Een orthopedisch hondenbed kan zich door zijn drukontlastende eigenschap perfect aanpassen aan de lichaamsvorm van de hond en ontlast daardoor zijn gewrichten op optimale wijze.

Op het gebied van de prijs liggen deze rustplekken wel boven de doorsneeprijs van een hondenbed, maar ook in moeilijke tijden verdient je beste vriend de allerbeste verzorging. Bovendien kan het gebruik van een dergelijke ligplaats gewrichtsaandoeningen helpen voorkomen, waarvan de behandelingskosten aanzienlijk hoger liggen dan de aanschafprijs.

               

Het Knuffelwuff Orthopedisch Hondenbed Leano zorgt ervoor dat je hond kan slapen op een manier die de gewrichten en ruggengraat ontziet. Het combineert uitstekende ligcomfort met een bekoorlijk uitzicht, zodat het in elke woonruimte een echte winnaar is.

Het fluweel waaruit het oppervlak bestaat, zorgt ervoor dat dit hondenbed uiterst robuust is. Vuil en vlekken kunnen in een handomdraai aangepakt worden, aangezien je de overtrekken kunt verwijderen en wassen in de wasmachine op dertig graden.

Door de hoge zijranden wordt jouw hond optimaal beschermd tegen koude tocht. Daarnaast bieden ze hem de mogelijkheid het zich lekker comfortabel te maken.

Met het hondenbed Leano heb je een perfecte rustplek voor jouw hond en daarbovenop nog een optisch absoluut aantrekkelijk accessoire voor in je huis.

Materiaal:  
  • Bovenste materiaal: kunstleer, gestikt met een laser
  • Bodem: slipvast isolatiemateriaal
  • Kern: orthopedisch traagschuim
Vulling:
  • Binnenkussen: orthopedisch traagschuim
  • Zijranden: schuimstofvlokken
Reiniging:
  • Verwijderbare overtrek dankzij de ingenaaide ritssluiting
  • Kunstleer kan gestofzuigd en met een vochtige doek gereinigd worden
Bijzonderheden:
  • Dit bed is uiterst stabiel van vorm en krijgt na gebruik steeds zijn oorspronkelijke vorm terug
  • Orthopedische hondenbedden zijn bijzonder goed voor de gewrichten en passen zich aan aan de vorm van jouw hond
  • Ontwikkeld in Duitsland, vervaardigd in de EU