Bia-Bed Kunstlederen overtrek Taupe

47,50117,50 incl. BTW

Ben je toe aan een nieuwe hoes, wil je een andere kleur, of ander materiaal, dan zijn de hoezen los te bestellen. Op deze manier heb je heel eenvoudig een ‘nieuw’ BIA Bed of Matras.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Bia-Bed Kunstlederen overtrek Taupe

Bia-Bed Kunstlederen overtrek Taupe

Het BIA Bed en Matras worden standaard geleverd met de bijbehorende hoes.
Bij de Original en Ortho reeks is de hoes van kunstleer, bij de Outdoor reeks van Outdoor materiaal.

Alle BIA hoezen zijn afritsbaar, en hierdoor kan je deze vervangen. Ben je toe aan een nieuwe hoes, wil je een andere kleur, of ander materiaal, dan zijn de hoezen los te bestellen. Op deze manier heb je heel eenvoudig een ‘nieuw’ BIA Bed of Matras.

Alle BIA hoezen zijn afritsbaar en kunnen rechtstreeks om de kern heen. Je kan geen kunstleer hoes over een Outdoor hoes heen trekken, of andersom. Controleer de kern voordat je een nieuwe hoes aanschaft. Het is zonde als je een nieuwe hoes hebt gekocht, terwijl het bed of de matras is versleten.

Hét grote voordeel van kunstleer is dat deze goed en eenvoudig te reinigen is. Haren, ongedierte en ‘ongelukjes’ zijn geen probleem: een vochtig doekje en groene zeep, en de hoes is weer schoon.

Door de platte en gladde stiknaden kan ongedierte, zoals vlooien en teken, zich niet verstoppen. Indien je toe bent aan een nieuwe hoes, kan je deze afritsen en dus makkelijk vervangen.

Het kunstleer is gemaakt van poly-urethaan. Poly-urethaan is stof die met een speciale coating de uitstraling van leer krijgt.

Het verkrijgen van echt leer gaat ten koste van levende dieren en de bewerking van echt leer geeft een zware belasting voor het milieu. Natuurlijk is het kunstleer vrij van giftig lood.

Waarom kunstleer?

  • De BIA Kunstleer hoes is gemakkelijk schoon te houden.
  • Door de kunstleer hoes met platte en gladde stiknaden kan ongedierte zoals vlooien en teken zich niet verstoppen. Anti-vlooienmiddelen zijn onnodig.
  • Kunstleer is hypoallergeen en wordt hierdoor aanbevolen door dierenartsen voor honden met een allergie.

Afmetingen:

  • BIA 50 : 60x50x12 cm
  • BIA 60: 70x60x15 cm
  • BIA 70: 85x70x15 cm
  • BIA 80: 100x80x15 cm
  • BIA 100: 120x100x15 cm

Kleur: Taupe

Let op: het betreft hier een losse hoes!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bia-Bed Kunstlederen overtrek Taupe” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *