UKBA Linear stands

UKBA lineaire geurdetectiestatieven bieden twee trainingsfuncties in één apparaat. Geurdetectie en bagagedetectie boven het hoofd. Het principeontwerp is gebaseerd op de originele NAVO-lineaire standaard.

UKBA Linear stands

UKBA Linear stands

UKBA lineaire geurdetectiestatieven bieden twee trainingsfuncties in één apparaat. Geurdetectie en bagagedetectie boven het hoofd.

Het principeontwerp is gebaseerd op de originele NAVO-lineaire standaard. Gebruikmakend van dezelfde geurpot, deksel en uniek dekselbevestigingssysteem. Hierdoor konden onderdelen uitwisselbaar zijn met de UKBA /RAF-carrousel.

De geurpotconstructie op deze standaard kan van de horizontale balk worden verwijderd en in een hoek van 90 of 180 graden worden geplaatst.
Vervolgens kan de balk verticaal worden geheven tot een maximale hoogte van 2 meter boven de grond. Hierdoor kan de geurpluim in richting en training worden gewijzigd op basis van verschillende geurgradiënten.
Ideaal voor detectietraining voor luchtgeuren.

Met de tweede functie van deze standaard kan handbagage over de horizontale balk worden gehangen, die is ontworpen om aan elke kant gebalanceerd maximaal 10 kilo te dragen. Dit biedt een ideaal platform voor training in bagagedetectie.

Losse accessories kunnen worden bijbesteld.

  • NATO Chock Stand
  • Magnetic Compact Scent Box
  • Scent Pot Dividers
  • NATO Scent Pot
  • NATO Variable Scent Lid
  • NATO Perforated Lid

Neem contact met ons op voor een prijsopgave. Email: info@dogpride.nl of Tel: +31315655930 / +31638147051

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “UKBA Linear stands” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *