Scent Stands

Scent Stands

Geurstandaards kunnen naast carrousels en geurboxen worden gebruikt voor imprinttraining. Ze zijn een zeer nuttig hulpmiddel in het arsenaal aan apparatuur dat door elke trainer wordt gebruikt.

Geurstandaards kunnen lineair worden gebruikt of willekeurige zoekpatronen bieden, afhankelijk van de keuze van de standaard. Geurstatieven kunnen worden gebruikt voor het analyseren van de aanwezigheid van vele soorten geuren.

Medische detectiestandaards die in een lineair formaat onder gecontroleerde omstandigheden worden gebruikt, blijken een nuttig hulpmiddel te zijn bij de detectie van het Covid-virus.

De lineaire standaard is een uitbreiding van de NAVO-carrousel met dezelfde geurpotten en deksels op een standaard met twee uiteinden. In militaire en conflictgebieden kan de lineaire standaard worden gebruikt als aanvulling op carrouseltraining in een operationele omgeving. De grenscontrole gebruikt ze in een groter formaat voor het doorzoeken van passagiers en bagage.

NCTAS- of ID-stands gebouwd voor de geur-ID-test bestaan ​​uit 8 stands. In een lineair formaat moeten de hond en de geleider langs de lijn lopen en de container identificeren die de doelgeur bevat. Alle door NCTAS geaccrediteerde detectiehonden kunnen er zeker van zijn dat ze presteren op een niveau dat nationaal wordt erkend door de Britse overheid.

Toont alle 8 resultaten