TECDOX cover inlay halsband

54,95 incl. BTW

Met de cover inlay kunnen ze hun ontvangers flexibel aanpassen en verwisselen in de kragen. Het is bevestigd in de halsband door 2 klittenband riemen. Een van hen bevindt zich in het aanpassingsbereik van de halsband en fixeert zichzelf.

Levertijd: ca. 10-15 werkdagen

Artikelnummer: 10143 Categorie:

TECDOX cover inlay halsband

TECDOX cover inlay halsband.

Plezier met de hond is belangrijk. Het trainen van de hond is een zaak die hem na aan het hart ligt. Maar ook een stressvrij, gecontroleerd dagelijks leven.
Niet alleen dat u er zeker van wilt zijn dat de hond te allen tijde veilig en bereikbaar is. Van tijd tot tijd is een zekere mate van onopvallendheid en terughoudendheid ook gepast, al was het maar om zijn vrede te hebben.

Met de cover inlay kunnen ze hun ontvangers flexibel aanpassen en verwisselen in de halsbanden. Het is bevestigd in de halsband door 2 klittenband riemen. Een van hen bevindt zich in het aanpassingsbereik van de halsband en fixeert zichzelf wanneer deze aan de hond is bevestigd.
De andere is bevestigd via de halsband.

Aan de binnenkant van de Cover Up Inlay zijn 25mm brede schermen genaaid. Hierdoor ontstaat een tunnel waarin de ontvanger kan worden afgedekt.
Het heeft een interne breedte van 42mm.
Leverbaar in de kleuren: Zwart, Olive, Coyote
  • De ontvanger wordt bevestigd met 2 schroeven.

Logo

Levertijd

ca. 10-15 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TECDOX cover inlay halsband” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *