Scentlogix™ Cannabis Training Aid

339,95599,95 incl. BTW

Scentlogix Cannabis Scent Aids biedt een 18 maanden durende voorraad synthetische marihuana (cannabis) geur voor K9 drugs detectie. Deze geur zal ook werken voor training in de detectie van cannabishars en synthetische cannabanoïden zoals ‘K2’ of ‘Spice’.

Levertijd: ca. 10-15 werkdagen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Scentlogix™ Cannabis Training Aid

Scentlogix™ Cannabis Training Aid

Scentlogix Cannabis Scent Aids biedt een 18 maanden durende voorraad synthetische marihuana (cannabis) geur voor K9 drugs detectie.
Deze geur zal ook werken voor training in de detectie van cannabishars en synthetische cannabanoïden zoals ‘K2’ of ‘Spice’.
Elke Aid bevat een product op basis van silica, dat is geïmpregneerd met een kenmerkende geurgeur. Elk hulpmiddel zit stevig in een katoenen zakje en komt aan in een geurbestendige folie buitenzak.
Hulpmiddelen kunnen op precies dezelfde manier worden gebruikt als echte monsters en in stashkooien of narcoticazakken worden geplaatst.

Omdat deze trainingshulpmiddelen puur synthetische geur bevatten, zijn er geen beperkingen op het gebruik en kunnen ze gemakkelijk worden vervoerd.

Cannabis Kits bevatten 2 x Cannabis trainingshulpmiddelen, een magneet stash tube, ondergrondse stash pijp, hulpbeschermende tas en geur handdoek

Over Cannabis

Cannabis wordt beschouwd als de meest gebruikte illegale drug in het Verenigd Koninkrijk. De naam ‘Cannabis’ komt van de naam van de plant ‘Cannabis Sativa‘.
Producten zijn er in vele vormen zoals cannabishars, ‘wiet’, ‘Skunk’ cannabis en hasjolie.
Naast illegaal gebruik kunnen de vezels van cannabisplanten met een laag gehalte aan het actieve ingrediënt THC (tetrahydracannabinol) worden gebruikt als hennep voor touw, kleding en andere toepassingen.
Hennepzaden worden gebruikt in de visserij en kunnen ook worden gegeten of gebruikt bij het koken. Er zijn ook enkele medicinale toepassingen voor cannabis, zoals voor de verlichting van misselijkheid veroorzaakt door chemotherapie.

Leverbaar als:

  • Navulling
  • Geurkit
Levertijd

ca. 10-15 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Scentlogix™ Cannabis Training Aid” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *