PRIDE Lederen gevoerde half-strop halsband

32,9536,95 incl. BTW

PRIDE Lederen gevoerde half-strop halsband. De voering voegt aan elke kant ongeveer 5 mm of iets meer toe aan de breedte van de halsband.

Levertijd: ca. 7 - 10 werkdagen

Artikelnummer: IM00044 Categorie:

PRIDE Lederen gevoerde half-strop halsband

PRIDE Lederen gevoerde half-strop halsband

Deze lederen gevoerde half-strop halsband is een perfecte keuze voor een betrouwbare tool voor controle over een middelgrote tot grote hond.

We gebruiken hoogwaardig leder om u een goede service te bieden, waarbij het uiterlijk en de duurzaamheid behouden blijven.
Deze lederen halsband is een comfortabel hulpmiddel voor het lopen en trainen van honden. Het is comfortabel om uw hond te grijpen wanneer dat nodig is, tijdens een trainingssessie of in het openbaar om hem in de buurt te houden.

Kenmerken:
Eenvoudig, snel en effectief half strop-ontwerp
Het veiligheidsmechanisme voor het bevestigen van de lijn beschermt de keel van de hond en voorkomt belasting van het slot wanneer de hond trekt.
Zachte voering voor superieur comfort

De voering voegt aan elke kant ongeveer 5 mm of iets meer toe aan de breedte van de halsband. Dus een halsband met een breedte van 22 mm heeft een werkelijke breedte van ongeveer 32 mm.

Probeer onze sterke halsband voor comfortabel, betrouwbaar en langdurig gebruik en een stijlvolle uitstraling van uw hond. Uw huisdier verdient de beste kwaliteit!

  • Materiaal: Leer
  • Kleur: bruin
  • Kleur voering: Rood.
  • Roestvrij stalen ketting en ringen

Breedte: 22 mm
Afmetingen:  MEDIUM – 42 – 49 cm
LARGE – 48 – 55 cm
XLARGE – 54 – 61 cm

 

PRIDE

Levertijd

ca. 7 – 10 werkdagen