SAUERLAND Warmteplaat Plus

759,991.487,99 incl. BTW

Verwarmingsplaat gemaakt van robuust multiplex, instelbaar tot in de exacte mate. Geschikt voor onze houten hondenhokken. Ook op maat gemaakt mogelijk.

Levertijd: ca. 7 werkdagen

Artikelnummer: N/B Categorie:

SAUERLAND Warmteplaat Plus

SAUERLAND Warmteplaat Plus.

Verwarmingsplaat gemaakt van robuust multiplex, instelbaar tot in de exacte mate. Geschikt voor onze houten hondenhokken. Ook op maat gemaakt mogelijk.

Elektronisch geregelde warmteplaat

Om het risico op infectie voor uw hond in het natte koude seizoen zo laag mogelijk te houden, raden wij onze heat plates aan. Nat bont droogt sneller en vormt geen gezondheidsrisico. Zelfs op koude ijzige nachten voelt je trouwe viervoeter zich comfortabel op het gematigde oppervlak.

Bij het liggen op de verwarmingsmat ontstaat er een aangename warmteopbouw voor de hond. De verwarmingsplaat veroorzaakt dus meer warmte voor het dier dan de temperaturen die gemeten kunnen worden wanneer ze niet in gebruik zijn doen vermoeden. De borden mogen niet heet worden, dan zal het te warm zijn voor het dier vanwege de vacht.

De maandelijkse elektriciteitskosten zijn zeer laag als gevolg van de elektronische regeling. Installatie in bestaande hondenhokken is ook zonder problemen mogelijk.

Technisch concept:
 • De elektronisch geregelde warmteplaat bestaat uit een robuust, kras- en waterdicht verlijmd multiplex paneel waarin de verwarmingskabels en de temperatuursensor zijn verwerkt; Totale dikte ca. 21 mm.
 • Een ca. 3 m lange kabel leidt van de warmteplaat naar de spatwaterdichte stuurbehuizing, waarbij een transformator ervoor zorgt dat de verwarmingsplaat alleen met een lage spanning van 20 volt wordt bediend. Dit betekent veiligheid voor mens en dier.
 • Met de regeleenheid is de temperatuur vrij te kiezen en instelbaar van ca. 15°C tot ca. 32°C met graadnauwkeurigheid.
 • Het stroomverbruik is 150 tot 180 watt per m² in de verwarmingsfase.
 • Bewezen elektronica zorgt ervoor dat de ingestelde vloertemperatuur in de hut niet wordt verlaagd of overschreden. De plaat wordt pas verwarmd totdat de gewenste temperatuur is bereikt.
 • Op de besturingseenheid zit een ca. 3 m lange kabel om de verwarmingsplaat aan te sluiten op een 230 volt stopcontact.

Bijzonderheden:

De heatplates zijn in onze winkel te bestellen voor onze aangeboden hondenhokmaten, maar ook voor kattenbakken en in diverse standaard afmetingen.

Om ervoor te zorgen dat de warmteplaat precies in uw hondenhok past, kunnen speciale afmetingen worden gemaakt tot een afmeting van 3 m², met zijlengtes van maximaal 125 x 250 cm.

Zorg er bij het meten van de maat voor dat de plaat één centimeter per zijde kleiner is dan de werkelijke binnenmaat van de hut. Vervolgens kunt u de resulterende verbinding met siliconen spuiten om te voorkomen dat vloeistof achter de warmteplaat loopt.

Voor dierenasielen, hondenkennels en andere faciliteiten kunnen besturingseenheden worden vervaardigd, die tegelijkertijd 4 verwarmingsplaten kunnen aansturen.

Let op:
De heatplates voor onze hondenhokmaten “Napoleon”, “Lassie” en “Dino” zijn ook geschikt voor de bijbehorende hutten met voorkamer, als u alleen het interieur van het hondenhok wilt verwarmen.

Specificaties:
Verbinding: 230 V stekker
Materiaal: Multiplex
Spanning (volt): 230 V / 20 V

Beschikbare afmetingen:

 • Type 1 > Voor hondenhok Napoleon (45,5 x 60 cm)
 • Type 2 > Voor hondenhok Napoleon met voorruimte (45,5 x 99 cm)
 • Type 3 > Voor hondenhok Lassie (67 x 105 cm)
 • Type 4 > Voor hondenhok Lassie met voorruimte (67 x 144 cm)
 • Type 5 > Voor hondenhok Dino (87 x 125 cm)
 • Type 6 > Voor hondenhok Dino met voorruimte (87 x 176 cm)

 

logo

Levertijd

ca. 7 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SAUERLAND Warmteplaat Plus” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *