PRIDE Biothane halsband met suède voering

31,95 incl. BTW

PRIDE Biothane halsband met suède voering. Deze Biothane hondenhalsband met zachte suede voering is een weerbestendige hondenhalsband.

Levertijd: ca. 7 - 10 werkdagen

Artikelnummer: IM01023 Categorie:

PRIDE Biothane halsband met suède voering

Deze Pride Biothane halsband met suède voering is een weerbestendige hondenhalsband.

We gebruiken het allerbeste leer om een ​​gladde, zachte, gewatteerde voering te produceren die de zijkanten van de halsband overlapt om de nek en luchtpijp van uw hond te beschermen en de druk die wordt geproduceerd door aan de riem te trekken of uit te vallen over een zo breed mogelijk gebied te verspreiden.
Met als doel de bijbehorende pijn en blauwe plekken in het weefsel die het gevolg kunnen zijn van dit gedrag in een standaard halsband te minimaliseren.

Eigenschappen:

Waterbestendig

Zachte suede voering voor superieur comfort

De voering voegt ongeveer 5 mm of iets meer toe aan de breedte van de halsband aan elke kant, dus een halsband die besteld is met een breedte van 25 mm zou een werkelijke breedte hebben van ong. 35 mm.
Probeer onze sterke hondenhalsband voor comfortabel, betrouwbaar en langdurig gebruik en stijlvolle uitstraling van uw hond. Uw huisdier verdient de beste kwaliteit!

Gemaakt van een revolutionair Biothane®, Biothane®-materiaal dat niet uitrekt, rot of schimmelt.

Drogen is niet nodig, veeg gewoon schoon wanneer dat nodig is. Deze halsbanden zijn erg flexibel. Ze zijn perfect voor alle omstandigheden, vooral voor honden die tijd in het water doorbrengen.

Biothane® heeft geen behandeling nodig en kan met een simpele veegbeweging worden schoongemaakt.

Materiaal: Biothane GOLD STANDARD

Kleur: Camouflage Groen

Kleur voering: Donkergroen suède

Messing ringen

Breedte: 25 mm

Maat: max. 56 cm

Levertijd

ca. 7 – 10 werkdagen