NARS K9 trainingsdummy ITTS

NARS K9 trainingsdummy – ITTS. De eerste in zijn soort op internationaal niveau die training en training in noodsituaties bij honden mogelijk maakt.

Artikelnummer: 911200 Categorie:

NARS K9 trainingsdummy ITTS

De NARS K9 trainingsdummy ITTS is een hondendummy die de anatomische kenmerken van een Mechelaar van ongeveer 31 kg vertegenwoordigt.

Het is de eerste in zijn soort op internationaal niveau die training en training in noodsituaties bij honden mogelijk maakt.

De NARS K9 wordt bestuurd door een draadloze tablet die de traumatische verwondingen simuleert die het meest worden opgelopen door honden tijdens het werk of tijdens de bevalling. De instructeur regelt het volume en de intensiteit van het geblaf, de ademhaling van de hond, de bloeding en de reacties op de interventies van de geleider via de afstandsbedieningstablet.
De tabletsoftware bevat voorgeconfigureerde scenario’s en een scenariogenerator.

De NARS K9 wordt gekenmerkt door zijn realistische gewicht, anatomische oriëntatiepunten, ademhalings-, hartslag- en polscontrolepunten, actieve bloeding en duurzame vacht en poten. De simulator bevat extra verwisselbare ledematen.

Mogelijke interventies zijn onder meer bloedingscontrole, luchtwegbeheer, intraveneuze en subcutane toegang en wondbeheer.

De kit bevat een zak voor transport en opslag (voorzien van wielen), een infuusplaats met vervangend bont, een plaats voor operaties aan de luchtwegen met vervangend bont, een navulbus voor gewrichtsbloed, 25 cl geconcentreerd kunstbloed, een NARS-tablet met software, een tabletoplader en een ingebouwde batterijoplaadkabel.

Volledig opnieuw ontworpen metalen structuur.
Uitgebreid scala aan articulatorische bewegingen.
Thorax voor cardiopulmonale reanimatie
5 verwisselbare ledematen met verwondingen.
Verbeterde luchtwegen
Blaft, bloedt en ademt Kunstbloedtank van
1 liter.
Werkt draadloos via de NARS-tablet

Neem contact met ons op voor uw prijs. Email: info@dogpride.nl, Tel: +31315655930 / +31638147051 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NARS K9 trainingsdummy ITTS” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *