Knuffelwuff Orthopedisch Hondenbed Hampstead

141,95243,95 incl. BTW

Knuffelwuff Orthopedisch Hondenbed Hampstead. Hier kan je hond zich lekker in nestelen en van binnenuit alles bekijken wat er ‘daarbuiten’ gebeurt.

Artikelnummer: 14202 Categorie:

Knuffelwuff Orthopedisch Hondenbed Hampstead

Knuffelwuff Orthopedisch Hondenbed Hampstead. Elke dag is een groot avontuur voor onze honden. Ze moeten verschillende keren per dag belevenissen en indrukken verwerken. Hiervoor hebben honden rust en een plek nodig waar ze zich kunnen terugtrekken. Een plek waar ze met rust gelaten worden en die goed voor ze is.

Ons Knuffelwuff Orthopedisch Hondenbed Hampstead is zo een plek.

De 9 cm hoge zijranden bieden bescherming en geborgenheid tegen invloeden van buitenaf, zoals tocht. Hier kan je hond zich lekker in nestelen en van binnenuit alles bekijken wat er ‘daarbuiten’ gebeurt.

 

               

Daarnaast zorgt het orthopedische ligvlak ervoor dat je hond dankzij de steunpunten ontlast wordt van de typische drukpunten. Dit betekent dat je trouwe viervoeter zich altijd in een anatomisch correcte positie bevindt.

Vooral oude of zieke honden hebben baat bij een orthopedisch ligvlak, omdat dit pijnverlichtend werkt. Het heeft bovendien een bloedcirculatiebevorderend effect. Maar ook jonge en fitte honden die geen last hebben van een gewrichtsaandoening hebben baat bij zo een hondenbed. Een orthopedisch hondenbed als de Hampstead heeft immers een preventief karakter.

Met zijn oppervlak van met laser doorstikt kunstleer in combinatie met contrasterende naden is het Hampstead hondenbed ook een absolute blikvanger!

En vuil kan dit hondenbed ook niet schaden. Dankzij het kunstleren oppervlak is een vochtige doek voldoende en behoren vuile pootafdrukken tot het verleden.

Een ander voordeel is de uitneembare binnenmat. Ben je op reis en wil je niet dat je hond het zonder orthopedisch bed hoeft te stellen? Haal gewoon de binnenmat uit het hondenbed en berg deze op in de kofferbak van je auto. Zo heb je altijd je mobiele orthopedische hondenbed bij je!

Materiaal:  
  • Bovenste materiaal: kunstleer, gestikt met een laser
  • Bodem: slipvast isolatiemateriaal
  • Kern: orthopedisch traagschuim
Vulling:
  • Binnenkussen: orthopedisch traagschuim
  • Zijranden: schuimstofvlokken
Reiniging:
  • Verwijderbare overtrek dankzij de ingenaaide ritssluiting
  • Kunstleer kan gestofzuigd en met een vochtige doek gereinigd worden
Bijzonderheden:
  • Dit bed is uiterst stabiel van vorm en krijgt na gebruik steeds zijn oorspronkelijke vorm terug
  • Orthopedische hondenbedden zijn bijzonder goed voor de gewrichten en passen zich aan aan de vorm van jouw hond
  • Ontwikkeld in Duitsland, vervaardigd in de EU