Knuffelwuff Orthopedisch Hondenbed Lena

133,95154,95 incl. BTW

Wat kan een orthopedisch hondenbed in tegenstelling tot een normaal hondenbed? Het geheim van ons orthopedisch hondenbed Lena ligt vanbinnen.

Artikelnummer: 13984 Categorie:

Knuffelwuff Orthopedisch Hondenbed Lena

Knuffelwuff Orthopedisch Hondenbed Lena. Met de extra hoge zijrand en verwijderbaar ligvlak, dat apart als orthopedische mat gebruikt kan worden – een droom voor jouw hond.

Wat kan een orthopedisch hondenbed in tegenstelling tot een normaal hondenbed? Het geheim van ons orthopedisch hondenbed Lena ligt vanbinnen. De kern bestaat uit intelligent orthopedisch traagschuim dat reageert op het gewicht en de temperatuur van je hond. Het is bijzonder ontlastend voor de gewrichten en past zich niet vrij precies maar heel precies aan de vorm van je hond aan en krijgt na gebruik zijn oorspronkelijke vorm terug. Daardoor worden de gewrichten en wervelkolom van de hond bij het slapen ontzien.

Het bovenmateriaal is uit kunstleer en fluweel, waardoor het gemakkelijk te reinigen is en zelfs op dertig graden in de wasmachine gewassen mag worden. De bodem bestaat uit slipvast isolatiemateriaal dat je dierlijke vriend beschermt tegen de koude vloer.

Het resultaat is zoals ook in de menselijke geneeskunde een aangename slaap waarbij ook de gewrichten en wervelkolom ontlast worden. Als je iets echt goed wilt doen voor je huisdier, dan is dit orthopedische hondenbed met extrahoge zijrand de beste beslissing die je voor de gezondheid van je lieveling kunt nemen. In dit orthopedische hondenbed zal je viervoeter zich niet alleen echt goed voelen, maar zal hij ook gegarandeerd gezond slapen.

Bij dit Knuffelwuff Orthopedisch Hondenbed Lena is het mogelijk het ligvlak te verwijderen via een ritssluiting en dit dan als plaatsbesparende hondenmat te gebruiken.

Bij het orthopedische hondenbed Lena worden zoals bij alle andere producten van het merk Knuffelwuff alleen hoogwaardige materialen gebruikt.

Materiaal:  

  • Bovenste materiaal: kunstleer, fluweel
  • Bodem: slipvast isolatiemateriaal
  • Bijzonder stevig, maar toch zacht en voelt aangenaam aan

Vulling:

  • Binnenkussen: orthopedisch traagschuim
  • Zijranden: schuimstof

Reiniging:

  • Verwijderbare bodem dankzij de ingenaaide ritssluiting
  • Bed en bodem wasbaar op 30°

Bijzonderheden: 

  • Dit bed is uiterst stabiel van vorm en krijgt na gebruik steeds zijn oorspronkelijke vorm terug
  • Zacht traagschuim, het schuim dat zich aanpast aan het lichaam
  • Ontwikkeld in Duitsland, vervaardigd in de EU