Knuffelwuff Orthopedisch Hondenbed Columbia

143,95194,95 incl. BTW

Knuffelwuff Orthopedisch Hondenbed Columbia. Verkrijgbaar in een aangenaam eenvoudige, rustieke kleur, die men maar moeilijk beu kan geraken.

Artikelnummer: 14123 Categorie: Labels: ,

Knuffelwuff Orthopedisch Hondenbed Columbia

Knuffelwuff Orthopedisch Hondenbed Columbia

Amerika – een continent dat niet diverser kan zijn. Naast metropolen met miljoenen inwoners en het beroemde Hollywood-bord heeft Amerika vooral één ding te bieden: eindeloze landschappen, die met het blote oog bijna niet te bevatten zijn.
In de zoektocht naar nieuwe inspiratie voor onze hondenbedden hebben we gebruik gemaakt van onze fascinatie voor Amerika.
Het gepatenteerde Knuffelwuff Orthopedisch Hondenbed Columbia is verkrijgbaar in een aangenaam eenvoudige, rustieke kleur, die men maar moeilijk beu kan geraken. De binnenruimte is gevoerd, wat het een prachtig Amerikaans karakter geeft.

Het hondenbed is echter niet alleen aan de buitenkant overtuigend.

               

Het heeft een orthopedisch traagschuimmatras, dat zorgt voor drukverlichting en spierontspanning. Het helpt ook de bloedcirculatie te stimuleren. Vooral oude en zieke honden hebben vaak last van gewrichtsaandoeningen. Net als wij mensen, moeten honden worden verzorgd op basis van hun tekorten. Een orthopedisch ligvlak, zoals dat van dit hondenbed, kan een pijnstillend effect hebben.

Maar niet alleen oude en zieke honden hebben hier baat bij. Waar een orthopedisch hondenbed een pijnstillende werking heeft bij zieke honden, heeft het een preventief karakter bij gezonde honden.

Een hondenbed is de rust- en ontspanningsplek voor jouw trouwe viervoeter – een beschermde plek. Dankzij de hoge zijranden kan je hond zich terugtrekken in het Columbia hondenbed, wordt hij beschermd tegen koude tocht en heeft hij ook de mogelijkheid om zijn hoofd op de zijrand te laten rusten, om vanuit zijn “commandocentrum” overzicht te hebben over wat er allemaal gaande is.

Vooral in de herfst en winter kunnen hondenbaasjes niet ontsnappen aan vuile pootafdrukken. Maar voor het hondenbed Columbia zijn deze geen probleem. Dankzij het oppervlak van imitatieleder kun je vervelend vuil gemakkelijk verwijderen met een vochtige doek.

Materiaal:  

 • Bovenste materiaal: kunstleer, gestikt met een laser
 • Bodem: slipvast isolatiemateriaal
 • Kern: orthopedisch traagschuim

Vulling:

 • Binnenkussen: orthopedisch traagschuim
 • Zijranden: schuimstofvlokken

Reiniging:

 • Verwijderbare overtrek dankzij de ingenaaide ritssluiting
 • Kunstleer kan gestofzuigd en met een vochtige doek gereinigd worden

Bijzonderheden:

 • Dit bed is uiterst stabiel van vorm en krijgt na gebruik steeds zijn oorspronkelijke vorm terug
 • Orthopedische hondenbedden zijn bijzonder goed voor de gewrichten en passen zich aan aan de vorm van jouw hond
 • Ontwikkeld in Duitsland, vervaardigd in de EU
 • Apart verkrijgbare reserveovertrekken