Hundos Pro Lade blok 100x95x33cm

590,00740,00 incl. BTW

Een kwalitatief goede en eenvoudige oplossing voor het opbergen van spullen doormiddel van een lade onder uw kooi. door een autobench is er vaak weinig opberg ruimte over voor bijvoorbeeld trainings artikelen.

Artikelnummer: N/B Categorie: Labels: , ,

Hundos Pro Lade blok 100x95x33cm

Hundos Pro Lade blok 100x95x33cm

Een kwalitatief goede en eenvoudige oplossing voor het opbergen van spullen doormiddel van een lade onder uw kooi. Door een autobench is er vaak weinig opberg ruimte over voor bijvoorbeeld trainings artikelen.
Een ladeblok is hiervoor een ideale oplossing. Het ladeblok bied veel opberg ruimte en en er kunnen veel spullen in opgeborgen worden.
Kostbare spullen zijn veilig in de lade doordat de lade gemakkelijk op slot kan doormiddel van een sleutel.

Het ladeblok word los geleverd en kan aan de kooi vast worden gemaakt voor meer stevigheid. De lade is uitgerust met degelijk hang en sluit werk.

Wij bieden een aantal standaard lade blokken voor onze standaard kooien. Dit lade blok is geschikt voor een Hundos Pro Autobench Recht Mode Dubbel 100x95x67.
Past dit lade blok niet in uw auto of wil u andere afmetingen, Neem dan contact met ons op of stel uw eigen Maatwerk ladeblok samen

Dit ladeblok kan bestaan uit twee lades of een enkele lade. Bij een enkele lade heeft u een groot oppervlak voor het opbergen van uw spullen. Bij een dubbele lade bestaat de lade uit twee delen en is de opberg oppervlak kleiner.

Productspecificaties

  • Diepte 100 cm
  • Breedte 95 cm
  • Breedte 33 cm
  • Gewicht 25 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hundos Pro Lade blok 100x95x33cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *