Flexibele Hoepel 40 cm

3,25 incl. BTW

Met hoepels zijn tal van oefeningen voor hondentraining te verzinnen. Leer bijvoorbeeld de hond door een hoepel heen te lopen door hem te lokken met iets lekkers. Stapt de hond moeiteloos door de hoepel? Dan is het ook leuk om de hoepel in een multifunctionele voet te zetten.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Flexibele Hoepel 40 cm

Flexibele Hoepel 40 cm

Met hoepels zijn tal van oefeningen voor hondentraining te verzinnen

Leer bijvoorbeeld de hond door een hoepel heen te lopen door hem te lokken met iets lekkers. Stapt de hond moeiteloos door de hoepel? Dan is het ook leuk om de hoepel in een multifunctionele voet te zetten. Zet meerdere combinaties achter- of naast elkaar en laat de hond daar in een rechte lijn of als slalom doorheen lopen.

Wat ook een leuke oefening is, is de hond onder een hoepel door te laten kruipen die op de grond ligt. Houd de hoepel in het begin iets van de grond zodat hij zijn neus, kop en vervolgens zijn lijf er onderdoor kan steken. Met iets lekkers voor zijn neus gaat dit zeker lukken!

Nog een leuke oefening is om de hond achteruit door de hoepel te laten stappen. Een nog uitdagender oefening is, kan de hond door een rollende hoepel heen lopen?

De flexibele hoepels zijn er in 4 verschillende afmetingen en kleuren.

Leverbare kleuren:

  • Blauw
  • Rood
  • Groen
  • Geel

Wordt geleverd per stuk. Wanneer je een set van gemixte kleuren wil, kan je dit aangeven in het tekstveld tijdens het bestellen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Flexibele Hoepel 40 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *