Educ o Disks targetschijven set van 4

16,50 incl. BTW

Target training kan een leuke en boeiende manier zijn om je hond te leren stappen op een aangewezen plek en op een bepaalde plek te blijven staan.

Artikelnummer: 10111 Categorie:

Educ o Disks targetschijven set van 4

Educ o Disks targetschijven set van 4

Target training kan een leuke en boeiende manier zijn om je hond te leren stappen op een aangewezen plek en op een bepaalde plek te blijven staan

Gebruik de targetschijven om de hond van target (doel) naar target (doel) te sturen. Leer op deze manier de  commando’s ‘blijf’, ‘ga weg’ of  ‘ga daar naartoe’ aan.

Gebruik een snoepjes of clicker om de hond te belonen wanneer de hond interesse toont in de targetschijf. Als de hond de targetschijven kan aanraken als deze op de grond liggen, kunnen deze een hulpmiddel zijn bij andere balansmaterialen. Je kunt de schijven ook gebruiken om de hond in een rechte lijn vooruit te sturen over een serie hindernissen (bijvoorbeeld hoepels of sprongen).

Je kunt ook 2 targetschijven aan beide kanten van een Peanut ball leggen. Leer de hond om twee voorpoten op de targetschijven te zetten. Vervolgens kunnen 4 targetschijven bovenop de Peanut ball worden geplaatst en moet de hond op 4 targetschijven staan en een de Peanut ball. Als dat geen uitdaging is!

De targetschijven zijn gemaakt van antislipmateriaal dit zorgt voor extra grip. Te gebruiken bij verschillende oefenmaterialen.

  • Let op: gebruik de targetschijven uitsluitend als trainingsmateriaal en begeleid de hond met een Peanut ball. Laat de hond niet alleen, voorkom daarmee blessures en de mogelijkheid dat hij het materiaal kapot kan maken.
Diameter: 21 cm
Materiaal: antislip, 1 geribbelde kant en een gladde zijde
Set: van 4

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Educ o Disks targetschijven set van 4” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *