Euro-Net Wolf Jumbo 120 cm dubbelpunt

184,95 incl. BTW

Het net is 120 cm hoog, heeft een lengte van 50 meter en beschikt over 14 palen met dubbele spikes. Hierdoor staat het net, ook bij oneffenheden in de weide, zeer stevig. In het net zijn 8 horizontale kunststofstrengen bevestigd, waarvan er 7 met geïntegreerde chroomnikkel staaldraad zijn.

Artikelnummer: NETT113 Categorie:

Euro-Net Wolf Jumbo 120 cm dubbelpunt

Euro-Net Wolf Jumbo 120 cm dubbelpunt.

Het gebruiksvriendelijke afrasteringsnet is uitermate geschikt als afrastering voor uw hond wanneer deze niet aanwezig is. Bijvoorbeeld op vakantie. Het net is zeer veelzijdig in te zetten en kan gebruikt worden voor het afrasteren van de kudde schapen, lammeren of geiten en het beschermen tegen wolven. Aan de onderkant van het net is de maaswijdte kleiner, waardoor het net ook geschikt is om bij lammeren te gebruiken.

Het net is 120 cm hoog, heeft een lengte van 50 meter en beschikt over 14 palen met dubbele spikes. Hierdoor staat het net, ook bij oneffenheden in de weide, zeer stevig. In het net zijn 8 horizontale kunststofstrengen bevestigd, waarvan er 7 met geïntegreerde chroomnikkel staaldraad zijn. Het net is eenvoudig op te zetten en er kunnen meerdere netten aan elkaar gekoppeld worden.

In de avond kunt u de schapen in de wei achter het wolf werende net drijven. Op deze manier hoeft u de kudde niet volledig te verplaatsen en is de kudde beschermd.

Productdetails

  • 120 cm hoog
  • 50 meter lang
  • 14 palen met dubbele spikes
  • 8 horizontale kunststofstrengen (waarvan 7 met geïntegreerde chroomnikkel staaldraad)
  • Geschikt voor schapen, lammeren en geiten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Euro-Net Wolf Jumbo 120 cm dubbelpunt” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *