Euro Joe Bijtmouw “RX4”

162,95167,95 incl. BTW

Hier vindt u de gepaste trainingsmouw om om het even welke hond te trainen! De RX-serie bestaat uit 4 bijtmouwen die ook gebruikt kunnen worden als bijtkussens! De nieuwe bijtmouwen zijn ongeëvenaard in hun soort!

Levertijd: ca. 2 - 5 werkdagen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Euro Joe Bijtmouw “RX4”

Euro Joe Bijtmouw “RX4”.

Ontdek nu onze RX-serie, een unicum in de hondensport! Hier vindt u de gepaste trainingsmouw om om het even welke hond te trainen!

De RX-serie bestaat uit 4 bijtmouwen die ook gebruikt kunnen worden als bijtkussens! De nieuwe bijtmouwen zijn ongeëvenaard in hun soort!

De bijtmouwen worden standaard geleverd met een overtrekje. Indien deze overtrek na veelvuldig gebruik versleten is, kan u bij ons terecht voor een nieuw overtrek. Daarenboven heeft u ook nog eens de keuze tussen een zachte of harde overtrek.

De RX-serie is een investering voor de toekomst.

De RX4 ziet eruit als een volwaardige bijtmouw door zijn vorm en de bijgeleverde kap. Deze bijtmouw is speciaal ontworpen voor gebruik met of zonder kap.

Deze bijtmouw RX4 is de ideale manier om over te gaan naar het gebruik van de XPerience-bijtmouw of een blauwe IPO bijtarm! Hier heeft u ook de keuze tussen een zacht of hard overtrek.

De RX4 is te herkennen aan de zwarte kap met het gouden logo van Euro Joe.

Indien de kap vervangen wordt door een rechtse kap, kan deze bijtmouw ook door rechtshandigen gebruikt worden.

Alle overtrekken van de RX-serie zijn eenvoudig over de mouw te trekken met de hulp van een plastiek zak.

  • De mouwen werden uitgetest door toppakwerkers op wereldniveau. Mede dankzij hun inbreng is de RX-serie ontstaan. Haal deze vandaag nog in huis!
Levertijd

ca. 2 – 5 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Euro Joe Bijtmouw “RX4”” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *