Euro Joe Bijtmouw “RX2”

129,95133,95 incl. BTW

De RX-serie bestaat uit 4 bijtmouwen die elkaar opvolgen. De nieuwe bijtmouwen zijn ongeëvenaard in hun soort! De bijtmouwen worden standaard geleverd met een overtrekje. Indien deze overtrek na veelvuldig gebruik versleten is, kan u bij ons terecht voor een nieuw overtrek.

Levertijd: ca. 2 - 5 werkdagen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Euro Joe Bijtmouw “RX2”

Euro Joe Bijtmouw “RX2”. Ontdek nu onze RX-serie, de nieuwe generatie jonge hondenmouwen ! Hier vindt u de gepaste trainingsmouw om om het even welke hond te trainen!

De RX-serie bestaat uit 4 bijtmouwen die elkaar opvolgen. De nieuwe bijtmouwen zijn ongeëvenaard in hun soort! De bijtmouwen worden standaard geleverd met een overtrekje. Indien deze overtrek na veelvuldig gebruik versleten is, kan u bij ons terecht voor een nieuw overtrek. Daarenboven heeft u ook nog eens de keuze tussen een zachte of harde overtrek.

  • De RX-serie is een investering voor de toekomst.

Als opvolger voor de RX1, is er de RX2. De RX2 is ook een twee in één topbijtmouw. Men kan de bijtmouw als een gewone mouw gebruiken maar ook zoals ons bijtkussen “Twister” om de hond goed te laten doorkomen en uitdraaien. Dit mouwtje is heel geschikt om de hond de “vlucht” aan te leren.

Men kan de bijtmouw zijdelings gebruiken om de hond niet met zijn poten te laten steunen op de pakwerker.

Licht in gebruik, veelzijdig en met een jute overtrek: een luxe voor elke pakwerker !

Deze bijtmouw kan ook zowel door links- als rechtshandigen gebruikt worden. De bijtmouw RX2 heeft een zacht bijtvlak dat goed mee veert dankzij de hoogwaardige kwaliteitsmousse en is afgewerkt met leer zoals een IPO mouw. Dit bijtkussen is enkel geschikt voor jonge honden, voor volwassen honden is dit bijtkussen te zacht en moet men overgaan naar de IPO mouw.

Maak uw keuze tussen een bijtmouw met zacht of hard overtrek.

Levertijd

ca. 2 – 5 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Euro Joe Bijtmouw “RX2”” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *