Birdfeeder Scent Hide Square

Deze magnetische geurdoosjes hebben een drie-in-één functie. Ze kunnen worden geplakt, opgehangen of als losse dozen worden gebruikt. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal met een scharnierend deksel.

Categorie: Labels: , , , ,

Birdfeeder Scent Hide Square

Birdfeeder Scent Hide Square

Deze magnetische geurdoosjes hebben een drie-in-één functie. Ze kunnen worden geplakt, opgehangen of als losse dozen worden gebruikt.

Ze zijn gemaakt van roestvrij staal met een scharnierend deksel, zijn gemakkelijk te laden en schoon te maken en kunnen zowel buiten als binnen worden achtergelaten.

Met onze magnetische ophangset kunnen ze zowel horizontaal als verticaal op elke locatie en op elke non-ferro ondergrond worden opgehangen.

Deze dozen zijn 10 cm bij 10 cm groot en hebben voetjes voor een stabiele vloerstaandheid. Ze zijn perfect voor allround training, inclusief geurtraining boven het hoofd, en vormen een uitstekend alternatief voor vaste stashboxen.

Deze boxen zijn, zoals de naam al doet vermoeden, ontwikkeld vanuit traditionele vogelvoederboxen en ontwikkeld om robuuster en doelgerichter te zijn.

Losse accessories kunnen worden bijbesteld.

  • Magnetic Hanging Kit

Neem contact met ons op voor een prijsopgave. Email: info@dogpride.nl of Tel: +31315655930 / +31638147051

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Birdfeeder Scent Hide Square” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *