Revision Desert Locust Goggles Deluxe Kit Yellow

159,95 incl. BTW

De Desert Locust is het vlaggenschip van Revision goggle-systeem: ballistische bescherming, groot gezichtsveld, geoptimaliseerde pasvorm van gezicht en helm – de ultieme bril voor uitgebreide toepassingen.

Levertijd: ca. 2 - 5 werkdagen

Artikelnummer: N/B Categorie: Labels: , , , , , ,

Revision Desert Locust Goggles Deluxe Kit Yellow

Revision Desert Locust Goggles Deluxe Kit Yellow

De Desert Locust is het vlaggenschip van Revision goggle-systeem: ballistische bescherming, groot gezichtsveld, geoptimaliseerde pasvorm van gezicht en helm – de ultieme bril voor uitgebreide toepassingen.

De OcuMax Plus-coating van Revision is getest volgens EN 166, heeft bewezen 10-20 keer langer mee te gaan dan anticondensoplossingen van concurrenten, is bestand tegen chemicaliën en voorkomt krassen, strepen en vet.
De fotochrome beschermende lenzen passen zich automatisch aan veranderende lichtomstandigheden aan – van kleurloos voor binnen- of nachttoepassingen tot een donkere tint bij fel licht.
De nauwkeurig afgestemde curve en slanke framearchitectuur maximaliseren het gezichtsveld voor onbelemmerd zicht in snelle scenario’s.

De beschermende lenzen van de Desert Locust bieden het hoogste niveau van impactbescherming en zijn ontworpen voor gebruik in militaire en tactische operaties door de strenge Amerikaanse en internationale impactvereisten te overtreffen.
Verwisselbare, optisch hoogwaardige polycarbonaatlenzen beschermen de ogen tegen onverwachte fragmenten, bieden 100% bescherming tegen schadelijke UV-A-, B- en C-stralen en zorgen voor vervormingsvrij zicht voor topprestaties.
Onmiskenbaar ontworpen voor de ontberingen van gevechtsscenario’s – het robuuste ontwerp, extreem slagvaste materialen, flexibele schokabsorptie en responsieve prestaties maken dit model een zeer duurzame volledige bril.

MATERIAAL

Frame: Chemicaliën en temperatuurbestendig plastic; Glas Materiaal: Polycarbonaat
Leverbaar in de kleuren: Zwart en Tan

Voldoet aan of overtreft de volgende normen:

  • MIL-PRF-32432A Sectie 3.8.4.2 Ballistische antisplinterbrillen Veiligheidsbrillen van klasse 2 en klasse 3. ANSI Z87.1-2015 Sectie 6 Eisen voor slagvaste afschermingen (Z87+).
  • STANAG 2920 (Editie 2) V50 = 827 ft/s (252 m/s).
  • CE EN 166 punt 7.3.4 Bescherming tegen deeltjes met hoge snelheid bij extreme temperaturen (FT) en EN 172.

Helder – De heldere lenzen zorgen voor een maximale lichttransmissie. Gebruik binnen en ‘s nachts.
Grijs (Smoke) – De grijze lenzen verminderen de schittering van hard licht. Gebruik buiten in de zon.
Geel – De gele lenzen verbeteren de waarneming van contouren in de schemering. Gebruik in de schemering, in nevel of zware wolken.

Leveringsomvang Deluxe Kit: frame voor volledige bril, heldere beschermende lens, grijze beschermende lens, anti-reflecterende hoes, microvezeltas en opbergtas.
Breedte: 209 mm.
Hoogte van de beschermende lens: 79 mm.
Gewicht: ca. 130 g.
Gemaakt in de VS.
Gewenste Kleur

Tan, Zwart

Levertijd

ca. 2 – 5 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Revision Desert Locust Goggles Deluxe Kit Yellow” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *