PRIDE Lederen harnas Attack voor honden maat M

64,95 incl. BTW

PRIDE Lederen harnas Attack voor honden maat M. Kies dit hondentrainingsharnas met sterke handgreep voor uw comfort tijdens het trainen.

Levertijd: ca. 7 - 10 werkdagen

Artikelnummer: H-001M Categorieën: ,

PRIDE Lederen harnas Attack voor honden maat M

PRIDE Lederen harnas Attack voor honden maat M. Dit hondenarnas is bedoeld voor kleine en middelgrote hondenrassen. Gemaakt van bruin sterk leer.

Dit trainingsharnas is gemaakt voor kracht en comfort. Het harnas is vakkundig vervaardigd om maximale duurzaamheid te bieden.
De nauwkeurig ontworpen borstplaat is bekleed met sterk leer en biedt ultiem comfort voor uw hond en om de schok op te vangen van een sterke hond tijdens het pakwerk. raakt.
Ontworpen zodat de weerstand op de schouders zit en niet op de keel. Ons agitatie harnas laat honden vrij blaffen en speuren.
Dit nieuwe trainingsharnas voor honden is speciaal gemaakt voor de stress van agitatie. Het harnas is ontworpen voor bijna elke grote werkhond.
Het harnas is op vier plaatsen verstelbaar, zodat u het kunt aanpassen aan de afmetingen van uw hond.
Nadat alle riemen zijn afgesteld, kan het harnas voor de hondentraining snel worden aan- en uitgetrokken met slechts één gesp en riem.
Kies dit hondentuig met sterk handvat voor uw comfort tijdens het trainen.
  • Model: H-001
  • Materiaal: Sterk leer
  • Kleur: zwart
  • Maat: M
  • Borstomvang: 76 – 88 cm

Logo Pride

 

Dogpride NL sponsort Kelly Albers

Sinds 2015 ben ik (Kelly Albers) actief in de dierensector. Na het volgen van meerdere opleidingen, vele jaren ervaring op te hebben gedaan binnen de hondensport en een aantal jaren werkzaam te zijn geweest voor meerdere dierenbedrijven.
In mei 2018 bereikte ik een hoogtepunt in mijn hondensport carrière. Ik werd WDSF Wereld kampioen in de klasse ipo2 en stroomde door naar het Nederlands Kampioenschap alle rassen.

Levertijd

ca. 7 – 10 werkdagen