OAKLEY SI Ballistic Goggle 2.0 Array Set Clear/Grey

239,95 incl. BTW

De OAKLEY SI Ballistic Goggle 2.0 Array Set Clear/Grey is een volledige bril die de standaard zet. Het heeft een slanke aanpak die het comfort maximaliseert en een breed gezichtsveld biedt dat de rang van beste in zijn klasse waardig is.

Levertijd: ca. 2 - 5 werkdagen

OAKLEY SI Ballistic Goggle 2.0 Array Set Clear/Grey

OAKLEY SI Ballistic Goggle 2.0 Array Set Clear/Grey

De Oakley SI Ballistic Goggle 2 is een comfortabele volledige bril met een ultralicht low profile ontwerp.

De Oakley SI Ballistic Goggle 2 is een volledige bril die de standaard zet. Het heeft een slanke aanpak die het comfort maximaliseert en een breed gezichtsveld biedt dat de rang van beste in zijn klasse waardig is.
Het onopvallende ontwerp weegt slechts ongeveer 120 g, maar de slagvastheid voldoet aan ANSI Z87.1-23, EN-166 BT K en U.S. Army MCEPS, evenals MIL-DTL-43511 ballistische slagvastheidsvereisten in alle lensconfiguraties.
Naast ballistische bescherming biedt de SI Ballistic Goggle 2 optische helderheid, compromisloos comfort, pasvorm en functie.
Bovendien maximale efficiëntie en comfort door maximale compatibiliteit met op de helm gemonteerde nachtzichtapparaten, met MICH-, ACH-, LBH-, CVC-, PASGT-, CRYE- en Ops-Core-helmsystemen®.

De smalle pootjes van de OAKLEY SI Ballistic Goggle 2.0 Array Set Clear/Grey maken ook compatibiliteit met gehoorbescherming mogelijk.

SI Ballistic Goggle 2 is vlamvertragend en heeft een quick-release tether-systeem met antislip kleefstrepen, een onopvallend ontwerp en een vochtafvoerend fleeceschuim.
Oakley High Definition Optics® (HDO)® bevat een reeks gepatenteerde technologieën om de best mogelijke helderheid, scherpte en nauwkeurigheid in het zicht te garanderen. Met HDO® zijn objecten zichtbaar waar ze zijn – zonder de vervormingen en verschuivingen die optreden bij gewone lenzen.
Alle Oakley Plutoniet-lenzen® zijn sterk genoeg om de zwaarste impact te weerstaan en blokkeren ook 100% UVA-, UVB- en UVC-stralen en schadelijk blauw licht tot 400 nm
  • Leveringsomvang: 1x Goggle 2.0, 1x helder beschermend glas, 1x grijs beschermend glas, 1x hardcase, 1x microvezel reinigingszak, 1x anti-condens reinigingsmiddel.
Lichtdoorlatendheid: 16%.
Lichtomstandigheden: fel licht.
Contrast: Neutraal.
Lens kleur: Grijs.
Lichtdoorlatendheid: 93%.
Lichtomstandigheden: Weinig licht.
Contrast: Neutraal.
Lens kleur: Helder.
Gewicht: ca. 120 g.
Gemaakt in de VS.
Levertijd

ca. 2 – 5 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “OAKLEY SI Ballistic Goggle 2.0 Array Set Clear/Grey” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *