Mooffz set van 4 stapstenen

33,95 incl. BTW

De stapstenen hebben een diameter van 13,5 cm en hoogte van 7 cm en kunnen worden gebruikt voor balanstrainingen voor honden. De stapstenen hebben een glad oppervlak aan de bovenzijde.

Artikelnummer: 80.80 Categorie:

Mooffz set van 4 stapstenen

Mooffz set van 4 stapstenen

Balans stapstenen voor evenwicht, spierversterking, core-training en revalidatie

Deze stapstenen hebben een diameter van 13,5 cm en hoogte van 7 cm. Ze kunnen worden gebruikt voor balanstrainingen voor honden.

De stapstenen hebben een glad oppervlak aan de bovenzijde.

Door de stapstenen met meer of minder lucht te vullen kunt u de moeilijkheidsgraad variëren.

Jouw hond kan om te beginnen met 2 pootjes op 2 stapstenen gaan staan. En om het moeilijker te maken met 4 pootjes op 4 stapstenen. Dit versterkt de ledematen, core-spieren, verbetert de balans en is te gebruiken bij revalidatie.

Wat ook een uitdagende oefening is, is op het juiste moment te benoemen wat de hond doet. Zo kun je de hond het verschil leren tussen linksvoor, rechtsvoor, linksachter en rechtsachter.

  • Door ventiel variabel in hardheid, op te pompen met naaldpompje (Om er lucht uit te laten lopen, draai het naaldje los van de naalpomp en plaats deze in het ventiel, de lucht zal er nu uitlopen)
Diameter: 13,5 cm
Hoogte: 7 cm
Inclusief: lesplan (4 pagina’s) met ideeën voor leuke oefeningen met deze stapstenen (geschreven door Judith Lissenberg)
Set: van 4 (2x blauw en 2x geel)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mooffz set van 4 stapstenen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *