Medical Detection Carousel

Onze carrousels kunnen worden gebruikt om honden te trainen in het opsporen van ziekten zoals borstkanker, prostaatkanker, darmkanker, malaria en parkinson en meest recentelijk het coronavirus.

Medical Detection Carousel

Medical Detection Carousel

Onze medische detectiecarrousel kan worden gebruikt om honden te trainen om de kleinste geuren met concentraties van ongeveer één deel per biljoen te detecteren.
Onze carrousels kunnen worden gebruikt om honden te trainen in het opsporen van ziekten zoals borstkanker, prostaatkanker, darmkanker, malaria en parkinson en meest recentelijk het coronavirus.

De medische carrousel heeft volledig gelaste naden om kruisbesmetting door sterilisatie te voorkomen en heeft korte afneembare armen.
Dit maakt verwijdering uit de hoofdcarrousel mogelijk om te steriliseren of om te wisselen naar een andere positie binnen de carrousel, mocht u ervoor kiezen om de carrousel in een statische positie te vergrendelen.
Deze armen zijn verkrijgbaar in drie verschillende stijlen, die verschillen in het vereiste type beschermplaat.

Focuskegel

De focuskegel is een optionele extra die universeel past op al onze drie soorten beschermplaten, inclusief sleufplaten, kruisdraden en omgekeerde peperpotten.
Ze schuiven handig over de beschermplaat, zodat de hond zich kan concentreren en de geur direct uit de geurpot kan zuigen.

Baffleplaten kunnen ook als optie worden aangeboden voor zowel draagbare als NATO-versies.
Dit is een heel belangrijk hulpmiddel voor het detecteren van lichte geuren, omdat het de hond afremt en hem aanmoedigt het monster met beide neusgaten te ondervragen.

Honden kunnen worden getraind om de kleinste geuren te detecteren met concentraties van ongeveer één deel per biljoen.
Honden kunnen worden getraind om ziekten zoals borstkanker, prostaatkanker, darmkanker, malaria en parkinson en recentelijk het coronavirus op te sporen.

Al onze 12-armige NATO- en draagbare carrousels hebben verwisselbare armen die indien nodig kunnen worden ingewisseld voor medische of biodetectietypes.
Op dezelfde manier kunnen medische carrousels armen uitwisselen voor normale geurdetectietypes.
De enige beperking is het aantal armen, dus onthoud dat elke andere arm kan worden verwijderd, maar er later niet meer kunnen worden toegevoegd!

Losse accessories kunnen worden bijbesteld.

  • Medical Arm Focus Cone

  • Baffle Plates
  • Medical Detection Arm Inverted Peper Pot

  • Medical Arm Slotted Plate

  • Medical Arm Cross Wire Guard

Neem contact met ons op voor een prijsopgave. Email: info@dogpride.nl of Tel: +31315655930 / +31638147051

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Medical Detection Carousel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *