HST Unisex Winterjas ABSOLUTE

199,95 incl. BTW

HST Unisex Winterjas ABSOLUTE. Onze beste jas tot nu toe gemaakt van functioneel membraanmateriaal, nauwelijks op zoek naar concurrentie.

Levertijd: ca. 7 - 10 werkdagen

Artikelnummer: O021A Categorie:

HST Unisex Winterjas ABSOLUTE

HST Unisex Winterjas ABSOLUTE

Onze beste jas tot nu toe gemaakt van functioneel membraanmateriaal en nauwelijks op zoek naar concurrentie.

Er worden elementen van modern design voor gebruikt, maar deze hebben altijd een functionele betekenis.
In het voorste onderste deel bevinden zich twee volledig nieuwe ritszakken, bedekt met elegante stroken. In het midden zitten twee klassieke trainingszakken om de hond te belonen.
Bovenaan staat ons unieke beloningssysteem voor het oproepen. Bij normaal dragen past dit systeem bij de jas en is het bijna onzichtbaar. Als je de hond moet belonen, vouwen we hem in een paar seconden in een vorm waarin de beloning zal worden verborgen. We openen dan het systeem met één ruk en de beloning valt er vanzelf uit.

De capuchon is dubbel eh heeft een trekkoord aan de binnenkant, zodat de wind er niet in blaast en het zicht niet belemmert wanneer het hoofd wordt gedraaid. Bovendien is het uitgerust met een versteller aan de achterkant.
Op de linkermouw zit een ruime zak met afgedekte ritssluiting.
Op beide mouwen zitten ritsen aan de onderkant met ingelegde gekleurde stukken. Na het aantrekken versmallen de mouwen aanzienlijk en voorkomen zo het binnendringen van de wind.
Aan de achterkant van de jas zit een trekkoord en een ruime “Franse zak” bij de taille. In het midden is deze tevens voorzien van een smalle tunnel voor het opbergen van een pen. Op de zak is het grote HST-logo heel subtiel in zwart aangebracht.

In het onderste deel van de jas zit over de hele omtrek een elastische band, die altijd aan de zijkant naar buiten loopt. De hele jas is voorzien van een thermo-inzet met een borstzak. Dit inzetstuk kan eenvoudig worden verwijderd of ingebracht met behulp van twee ritsen en vier knopen. Na het verwijderen wordt de jas een veerwindjack met een mesh voering.

Materiaal: membraan
Design: unisex
Kleurdesign in combinatie
met zwart: roze, blauw, grijs
Maat: S, M, L, XL, XXL

Jas ABSOLUTE
Type: UNISEX
Maat: S, M, L, XL, XXL
Kleur: zwart +: blauw, roze, grijs
Maattabel: 
Levertijd

ca. 7 – 10 werkdagen