Garmin Drive Track 71

399,99 incl. BTW

Garmin Drive Track 71. In combinatie met Garmin Alpha en Atemos-apparaten wordt de DriveTrack 71 een onmisbare hulp voor hondengeleider!

Levertijd: ca. 7 werkdagen

Artikelnummer: 010-01982-10 Categorie:

Garmin Drive Track 71

De ingenieuze GPS voor hondengeleiders!
De Drive Track 71 is niet alleen een auto-navigatiesysteem van zeer hoge kwaliteit. In combinatie met Garmin Alpha en Atemos-apparaten wordt de DriveTrack 71 een onmisbare hulp voor hondengeleider!

– Kan worden gecombineerd met bepaalde Garmin GPS-hondensystemen voor navigatie in de auto en hondentracering
– Geweldige details voor offroad-navigatie met vooraf geïnstalleerde kaarten en een jaarabonnement op BirdsEye-satellietbeelden
– Gedetailleerde wegenkaarten voor Europa en updates van verkeersgegevens op een heldere, 6e 95-inch display met zoomfunctie met 2 vingers
– WLAN-connectiviteit voor eenvoudige kaart- en software-updates
– Bluetooth®-technologie biedt handsfree functies1 en spraakbesturing

Met het Garmin DriveTrack 71 navigatiesysteem met GPS en hondentracering kunt u uw honden lokaliseren en volgen. Het toestel heeft een 6,95 inch display en maakt draadloze synchronisatie mogelijk met bepaalde Garmin GPS hondensystemen en compatibele smartphones.

Waar zijn je honden
Synchroniseer het Garmin DriveTrack-navigatiesysteem met bepaalde Garmin GPS-hondensystemen om uw honden in het veld te lokaliseren en opnieuw te vangen. U ziet markeringen voor elke hond binnen het volgbereik. De informatie wordt weergegeven op het grote GPS-display dat over topografische contouren of op BirdsEye-satellietbeelden is geplaatst. Met richtingaanwijzingen kunt u honden gemakkelijk volgen en lokaliseren. Wanneer u op de weg of op de snelweg rijdt, biedt het Bluetooth-compatibele Garmin GPS-apparaat ook actuele informatie voor de bestuurder, spraakbesturingsfuncties, kaarten en verkeersgegevens, een actieve rijstrookassistent en nog veel meer.

DriveTrack71LMT-S
Slimme connectiviteit – gewoon slim
Synchroniseer uw Bluetooth-compatibele smartphone met de Garmin DriveTrack 71 om geweldige functies te ontgrendelen waarmee u verbonden blijft zonder uw handen van het stuur te halen. Gebruik de handsfreefunctie voor telefoongesprekken en ontvang aanpasbare smartphone-meldingen op het display van het navigatiesysteem. Bekijk inkomende oproepen, sms-berichten en agendaherinneringen zonder de telefoon op te nemen.

Slimme meldingen
Live-services voor de reis
Verkeersopstoppingen zijn geen probleem meer voor u. Neem gewoon een alternatieve route of sla deze helemaal over. Met live informatie bespaar je tijd bij het parkeren, omdat je niet lang hoeft te zoeken naar een gratis parkeerplaats. Download Smartphone Link voor verkeersberichten, relevante omleidingen en actuele weersvoorspellingen

Levertijd

ca. 7 werkdagen