Euro Joe Zacht bijtkussen “RX1”

69,95 incl. BTW

De RX1 is een heel zachte puppymouw die de hond vertrouwd maakt met bijtkussens en bijtmouwen om hen zo te laten doorgroeien naar de training met een RX2, 3 en 4 bijtmouw.

Levertijd: ca. 2 - 5 werkdagen

Artikelnummer: RX1 Categorieën: ,

Euro Joe Zacht bijtkussen “RX1”

Euro Joe Zacht bijtkussen “RX1”.

Ontdek nu onze RX-serie, een unicum in de hondensport! Hier vindt de gepaste trainingsmouw om elke hond te trainen! De RX-serie bestaat uit 4 bijtmouwen die ook gebruikt kunnen worden als bijtkussens! De nieuwe bijtmouwen zijn ongeëvenaard in hun soort!

De bijtmouwen worden standaard geleverd met een overtrekje. Indien deze overtrek na veelvuldig gebruik versleten is, kan u bij ons terecht voor een nieuw overtrek. Daarenboven heeft u ook nog eens de keuze tussen een zachte of harde overtrek. De RX-serie is een investering voor de toekomst.

De RX1 is een heel zachte puppymouw die de hond vertrouwd maakt met bijtkussens en bijtmouwen om hen zo te laten doorgroeien naar de training met een RX2, 3 en 4 bijtmouw.

Door de 2 geïntegreerde handvaten, biedt dit bijtmouwtje vele voordelen, zowel voor de hond als voor de pakwerker.

Dit trainingshulpmiddel kan zowel als bijtmouw als bijtkussen gebruikt worden.

De bijtmouw kan zowel door links- als rechtshandigen gebruikt worden.
Het is eenvoudig over de arm van de pakwerker te schuiven als bijtmouw en door de 2 draaiende handvaten, kan dit ook als bijtkussen gebruikt worden, zoals bv het bijtkussen “Twister”.

Het bijtkussen is eenvoudig en gemakkelijk te dragen door pups. Dankzij de speciale vorm kunnen pups zich niet bezeren bij het bijten en in de bek nemen.

U kunt de RX1 zelfs thuis gebruiken om uw hond te leren apporteren, spelen of bijten in plaats van een balletje of blok. Door de zachte verende ondergrond wordt de pup beloond en bevestigt men zijn goed gedrag. De pup wordt hier door sterker en zal het bijtwerk als een leuk spel gaan zien.

Alle overtrekken van de RX-serie zijn eenvoudig over de mouw te trekken met de hulp van een plastiek zak. De mouwen werden uitgetest door toppakwerkers op wereldniveau. Mede dankzij hun inbreng is de RX-serie ontstaan.

  • Haal deze vandaag nog in huis!
Levertijd

ca. 2 – 5 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Euro Joe Zacht bijtkussen “RX1”” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *