ELITE CANINE Speciaal interventieharnas

259,00335,00 incl. BTW

ELITE CANINE Speciaal interventieharnas. Dit harnas is ontwikkeld voor Special Forces-honden in buitenactiviteiten om hen in staat te stellen een verscheidenheid aan missies te volbrengen. Eén maat – verstelbaar voor alle honden van 20 kg tot 55 kg.

Levertijd: ca. 7 - 10 werkdagen

ELITE CANINE Speciaal interventieharnas

ELITE CANINE Speciaal interventieharnas

Dit harnas is ontwikkeld voor Special Forces-honden in buitenactiviteiten om hen in staat te stellen een verscheidenheid aan missies te volbrengen.

Eén maat – verstelbaar voor alle honden van 20 kg tot 55 kg.
Gemaakt van Cordura type canvas en nylon band.

Robuust ontwerp, met dit harnas kunt u verschillende situaties aan: abseilen, klimmen, paraspringen …

Uitgerust met twee hefgrepen aan de bovenkant van het harnas kunt u uw hond gemakkelijk vastpakken en hem helpen bij het oversteken van obstakels of “laden” in de troepentransportvrachtwagens

Twee Mil-Spec V-ringen aan de bovenkant van het harnas zorgen ervoor dat je de hond met snelkoppelingen aan je lichaamsharnas kunt bevestigen. Door de twee V-ringen kun je ook een riem aan de voor- en/of achterkant vasthaken.

De PALS-riemen aan beide zijden maken de bevestiging van alle soorten zakjes of accessoires met MOLLE-systeem mogelijk.

De bovenkant van het harnas is voorzien van een brede klittenband voor het bevestigen van diverse accessoires of het installeren van herkenningscamera accessoires (optioneel)

De onderkant van het harnas in contact met de hond is ontworpen in een comfortabel en honingraatmateriaal dat een goede afvoer van het transpiratievocht van de hond mogelijk maakt (in interventiegebieden met hoge hitte). De cellen bieden ook uitstekend comfort en demping tijdens het sporten wanneer het harnas is uitgerust met zakken of andere accessoires.

Voor de versie met COBRA-gespen:
Met de Cobra-metalen gespen van Mil-Spec kunt u het harnas in enkele seconden aan- of uittrekken.

Voor de versie met klassieke gespen:
De klassieke gespen zijn voorzien van een veiligheidsknop die voorkomt dat ze opengaan bij een interventie of in technische passages.

Levertijd

ca. 7 – 10 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ELITE CANINE Speciaal interventieharnas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *