CARINTHIA Micro Tent Plus

959,90 incl. BTW

Eenmans bivaktent ontworpen voor special forces. Het middelste deel kan worden geopend door middel van twee ritsen die rondom lopen. De ritsen zijn waterdicht dankzij speciaal ontwikkelde stormkleppen.

Levertijd: ca. 7 werkdagen

Artikelnummer: 92381 Categorie: Labels: , ,

CARINTHIA Micro Tent Plus

CARINTHIA Micro Tent Plus

Eenpersoons bivaktent met geïntegreerde klamboe.

Eenmans bivaktent ontworpen voor special forces. Het middelste deel kan worden geopend door middel van twee ritsen die rondom lopen. De ritsen zijn waterdicht dankzij speciaal ontwikkelde stormkleppen.
De geïntegreerde klamboe kan apart worden gesloten. De isolatiemat kan worden bevestigd door vijf geïntegreerde lussen aan de achterkant.

Een bivak kan nodig zijn als je geen ruimte kunt vinden voor een tent of onvrijwillig buiten moet overnachten. Dit betekent: Een bivaktas kan essentieel zijn om te overleven!
We bieden modellen die we consequent produceren van de beste materialen, GORE-TEX® gasdoorlatende technologie is een uniek drielaags laminaat: volledig waterdicht en extreem ademend.
In tegenstelling tot het GORE-TEX-membraan® dat wordt gebruikt voor kleding, is GORE-TEX® Gas Permeable Technology luchtdoorlatend.
Onze bivaktassen en tenten kunnen daarom volledig gesloten worden – absolute weersbescherming met veel comfort!
CARINTHIA & Gore-Tex®

CARINTHIA BIVAKTENTEN MET GORE-TEX® GASDOORLATENDE TECHNOLOGIE

O² EN CO² PERMEABLE

De CARINTHIA bivy tent systemen met Gore-Tex® gasdoorlatende technologie is een waterdichte en winddichte multifunctionele laag met perfecte eigenschappen voor alle activiteiten in nat terrein en in de regen.
Het unieke Gore-Tex® laminaat is niet alleen extreem ademend, maar ook doorlatend voor zuurstof en koolstofdioxide (omgevingslucht). Dit betekent dat het mogelijk is om een volledig gesloten waterdichte en winddichte omgeving te creëren om te slapen in ongunstige weersomstandigheden. De luchtdoorlatendheid van het systeem werd getest tot een diepte van 1 m sneeuw.

MINDER GEWICHT EN VOLUME, MEER FLEXIBILITEIT

Het Gore-Tex® laminaat voor slaapsystemen is ontworpen om lichter en samendrukbaarder te zijn. Om de beste balans tussen duurzaamheid en licht gewicht te bereiken, wordt een speciale combinatie van materialen gebruikt. De buitenste laag is gemaakt van een lichtgewicht, gasdoorlatende stof, terwijl een robuust laminaat wordt gebruikt voor het vloeroppervlak. Deze combinatie zorgt voor de beste balans tussen gewicht, duurzaamheid en bescherming.

BESCHERMING TEGEN KOU EN VOCHT

Karinthië bivaksystemen met Gore-Tex® gasdoorlatende technologie vertonen uitstekende isolatie-eigenschappen en betekenen extra bescherming tegen kou voor de gebruiker, vooral in gesloten toestand.
De condensatie van waterdamp in het interieur wordt verminderd en condensatie wordt snel naar buiten getransporteerd.

Materiaal & Specs

  • 3 lagen Gore-Tex® laminaat
  • Buitenstof: 100% PA 6.6
  • Functionele laag: membraan op basis van ePTFE
  • Vloerweefsel: 100% PA 6.6
  • Afmetingen (cm): 270/75/75
  • Gewicht (g): 1.800
  • Verpakkingsgrootte (cm): 35×12
Kleur: Olive
Logo Carinthia
Levertijd

ca. 7 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CARINTHIA Micro Tent Plus” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *