TECDOX Antislip Werklijn met Antislip Handvat

74,9589,95 incl. BTW

De antislip werklijnen zijn gemaakt van een zeer resistente nylon band en hebben veel grip door de rubberen coating die aan beide zijden is aangebracht en zijn gemakkelijk in de hand te houden, zelfs als ze nat zijn.

Levertijd: ca. 10-15 werkdagen

TECDOX Antislip Werklijn met Antislip Handvat

TECDOX Antislip Werklijn met Antislip Handvat en Kong Frog sluiting

De rubberen riemen zijn gemaakt van een zeer resistente nylon band en hebben veel grip door de rubberen coating die aan beide zijden is aangebracht en zijn gemakkelijk in de hand te houden, zelfs als ze nat zijn.

De Anti Slip procedure is ontworpen om de hond snel te fixeren tijdens de training of in het dagelijks leven. Het kan zo snel worden ingekort. (Alleen indien geselecteerd)
KONGFROG – De karabijnhaak is een innovatief systeem van KONG. Geen onbedoeld openen dankzij het gepatenteerde FROG-systeem, maar toch uiterst eenvoudig los en los te haken.
De sluiting vergrendelt automatisch na aanraking, bijv. aan de ring van de nek, en gaat pas weer open door aan beide kanten te drukken.
Leverbaar in de kleuren: Blauw, Geel, Grijs, Groen, Groen/Roze, Paars, Roze, Oranje, Bruin/Roze, Rood, Zwart, Zwart/Rood, Zwart/Blauw, Zwart/jeans

Leverbaar in de lengtes:

  • 3 Meter
  • 5 Meter
  • 10 Meter

Logo Tecdox

 

Gewenste lengte

1 Meter, 1,5 Meter, 2 Meter, 3 Meter, 4 Meter, 5 Meter, 10 Meter

Levertijd

ca. 10-15 werkdagen

Gewenste Kleur

Blauw, Bruin/Roze, Geel, Grijs, Groen, Groen/Roze, Oranje, Paars, Rood, Roze, Zwart, Zwart/Blauw, Zwart/Jeans, Zwart/Rood

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TECDOX Antislip Werklijn met Antislip Handvat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *