Body Armor

Body Armor

DOGPRIDE NL  is nu officieel dealer van Atomic Defense.

Atomic Defense is een topfabrikant van kogelvrije vesten en andere mil-spec en door de overheid gecertificeerde apparatuur. Met alle geteste accessoires die worden vertrouwd door wetshandhaving en het leger.

Uw veiligheid is onze topprioriteit. Bij SHTF hebben we de hoogste kwaliteit selectie van militaire uitrusting. Van helmen en vesten tot maatwerkproducten. Blader door onze site voor de beste civiele en politie SWAT-apparatuur die te koop is.

Atomic Defense

De NIJ-rating (National Institute of Justice) classificeert ballistische bescherming naar beschermingsniveaus. Het is belangrijk om te weten welk niveau je tactische uitrustingsvest, masker, helm of ander accessoire moet zijn voordat je het koopt.

Sommige bedrijven maken gebruik van de verwarrende namen van de NIJ om u militaire uitrusting te verkopen die niet aan uw tactische behoeften voldoet. We hebben extra werk verzet om dat te voorkomen. Dus, waar moet je op letten bij het krijgen van een kogelvrije body armor product? Er zijn slechts drie “niveaus” van kogelvrije vesten die we aanbevelen.

Ons kogelvrije vest ondergaat op twee plaatsen testen en certificering. In-house testen en vervolgens onafhankelijk gecertificeerd door een NIJ Certified laboratorium om te bevestigen dat het in een van deze categorieën valt.