Tactische Handschoenen

Tactische Handschoenen

Of u nu in gevaarlijke omstandigheden werkt of traint bij slecht weer, u hebt handbescherming nodig die de behendigheid handhaaft. Tactische handschoenen zijn de perfecte oplossing voor elke activiteit die precisie en behendigheid vereist om uw handen en polsen te beschermen tegen schaafwonden, snijwonden en chemicaliën.

Wij dragen tactische handschoenen die je handen veilig houden en op hun best presteren. Shop onze selectie om tactische handschoenen te vinden met de stijl en veiligheidsfuncties die u nodig hebt voor uw unieke toepassing.

Werkhandschoenen

Wanneer je handen je levensonderhoud zijn, moet je ze beschermen tegen letsel. We bieden een reeks werkhandschoenen die schaafwonden, snijwonden en stoten voorkomen en tegelijkertijd superieure behendigheid bieden.

Onze inventaris omvat enkele van de zwaarste werkhandschoenen ooit gemaakt. Opties zoals onze dieselwerkhandschoenen en Guardian-handschoenen zijn voorzien van zeer duurzame buitenlagen en HPX Level 5 snijbestendig materiaal aan de binnenkant voor ongeëvenaarde bescherming. Onze Warrior Gloves zijn ook voorzien van harde thermoplastische knokkeldeksels die een betere bescherming tegen impact bieden.

Koud weer handschoenen

Als je handen koud en nat zijn, werk je niet zo efficiënt. Het is moeilijk om te trainen of een taak te voltooien als je je vingers niet kunt voelen. We hebben verschillende tactische handschoenen bij ons die speciaal zijn ontworpen om je handen warm en droog te houden in regen en sneeuw.

Onze Equinoxx-handschoenen maken gebruik van speciale isolatie- en voeringmaterialen om uw handen te beschermen tegen de elementen, en ze zijn voorzien van antislipmateriaal voor een stevige grip. We hebben ook thermische en waterbestendige Agent Gloves 2.0 Elite, die een voorgevormde pasvorm en smart-touch vingertoppen bieden voor naadloze interactie met uw touchscreen-apparaat.

Reddingshandschoenen

Als u een eerstehulpverlener bent die te maken heeft met een noodgeval, hebt u de juiste beschermende uitrusting nodig om de klus te klaren en veilig naar huis terug te keren. We dragen tal van tactische handschoenen die betrouwbare bescherming bieden in kritieke situaties.

Onze reddingshandschoenen bieden superieure snijweerstand, polsbescherming en grip. Ze zijn gemaakt van een vlamwerend materiaal dat voor een korte periode basisbrandbeveiliging biedt.

Voor maximale brandbeveiliging, overweeg onze Vulcan Handschoenen. Deze handschoenen zijn iso-gecertificeerd door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie om de drager te beschermen tegen hitte en vuur, waardoor ze ideaal zijn voor eerstehulpverleners, elektriciens en industriële werknemers.

Politie handschoenen

Elke politieagent heeft tactische handschoenen van hoge kwaliteit nodig die superieure bescherming en behendigheid combineren. Atomic Defense heeft tal van opties om aan de behoeften van wetshandhavers te voldoen.

Onze Exxtremity Patrol Gloves zijn enkele van de beste patrouillehandschoenen die beschikbaar zijn. Ze zijn speciaal ontworpen voor politieagenten en eerstehulpverleners en ze worden geleverd met alle functies die u nodig hebt om u comfortabel en beschermd te voelen tijdens het werk. Onze Stealth Glove is een andere populaire optie voor wetshandhavers die soepel fijn leer integreert met ongeëvenaarde flexibiliteit.

 

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.