CARINTHIA tactische kleding

CARINTHIA tactische kleding en accessoires

Bij CARINTHIA streven we al tientallen jaren elke dag een gemeenschappelijk doel na: de permanente, innovatieve en prestatiegerichte verdere ontwikkeling van kleding en uitrusting voor koude bescherming – door professionals voor professionals.

Als wereldwijde marktleider vormen onze servicegerichtheid, ondernemersgeest en innovatiekracht de kern van onze activiteiten.

De hoogste kwaliteitsnormen zijn van toepassing, omdat onze producten 100% in Europa worden vervaardigd. Professionaliteit en flexibiliteit op het gebied van productontwikkeling stellen ons in staat om oplossingen te ontwikkelen die meer comfort en veiligheid bieden. Onze producten worden getest door professionals en samen verder ontwikkeld.

Een belangrijke sleutel tot het succes van het bedrijf is de unieke premium synthetische vezelisolatie G-LOFT®. Warm, lichtgewicht en ademend – zelfs bij extreem nat en koud weer. Het onbeperkte unieke verkoopargument is de buitengewone warmte / gewichtsverhouding van deze hightech vezel. Het unieke karakter van G-LOFT® vormt de basis van ons productportfolio.

CARINTHIA. Gemaakt om te presteren.

Carinthia