Kogelvrije vestplaten

Kogelvrije vestplaten

Onze ballistische platen bieden toonaangevende bescherming en mobiliteit. Terwijl de meeste fabrikanten stoppen met testen op basis van de NIJ-vereiste, testen we platen om beter te presteren dan de NORMEN van de NIJ door ze te testen tegen meerdere 7,62 mm FMJ, .357 SIG, .44 Magnum, 9 mm, .40 S &W en andere veel voorkomende kalibers. Het compacte ontwerp en de ergonomische vorm geven u de mobiliteit om veiligheid te bereiken in situaties van leven of dood.

Keramische kogelvrije vestplaten zijn enkele van de sterkste die beschikbaar zijn en populariseren onder politie en leger. Het lichtgewicht kogelvrije materiaal is net zo betrouwbaar bestand tegen geweerkogels als staal. U kunt pantserplaten in de voor- en achterzakken van een draagvest plaatsen en ze verwijderen of vervangen voor uw behoeften. Pantserplaten passen ook goed in portemonnees en andere persoonlijke tassen.

Bij Atomic Defense verbeteren we keramische kogelvrije vesten door het uit te breiden met PE-plastic. De combinatie van MIL-SPEC keramiek en PE creëert pantserbeplating die door meerdere schoten gaat.

Toont alle 5 resultaten