TECDOX flexibele riem met Kong Frog sluiting

119,95 incl. BTW

TECDOX flexibele riem met Kong Frog sluiting. Past in elke situatie goed in de handen en is gemaakt van 25 mm MIL SPEC MIL-W-5625.

Levertijd: 10 - 20 Werkdagen

Artikelnummer: 2009 Categorie:

TECDOX flexibele riem met Kong Frog sluiting

Universele lijn 25mm x 120cm  Safe @ Tecdox

Past in elke situatie goed in de hand en is gemaakt van 25 mm MIL SPEC MIL-W-5625 gecertificeerde slangband met een breedte van 25 mm.

Deze zeer soepele riem geeft je een comfortabel gevoel en zorgt ervoor dat je hond er moeilijk doorheen kan bijten. We gebruiken gesealde naden met hoge spanning om maximale duurzaamheid en veiligheid te garanderen.

Gepatenteerde FROG-karabijnen van KONG worden gebruikt om ervoor te zorgen dat de hond in elke situatie gemakkelijk kan worden vastgehaakt en losgelaten. De FROG-karabijn kan niet per ongeluk worden geopend vanwege het twee-ontgrendelingsmechanisme. De sluiting vergrendelt automatisch bij het aanraken van de kraagring en moet gelijktijdig op twee knoppen worden gedrukt om opnieuw te openen. Desalniettemin kan het heropenen snel en gemakkelijk worden gedaan door op de twee contactpunten te drukken.

Het extra handvat direct achter de FROG-karabijn zorgt voor een snelle en veilige controle van uw hond in actie.

Onze tactische riem voldoet aan de veiligheids- en productienormen voor tactische PPG (persoonlijke beschermingsmiddelen).

Levertijd

10 – 20 Werkdagen