SwabTek

De nieuwe testkits van SwabTek zetten een nieuwe standaard voor het vermoedelijk testen van verdovende middelen en explosieven, met technologie die eenvoudig, veilig en effectief is.

De droge, op papier gebaseerde tests van SwabTek bieden een veilige en eenvoudige oplossing om veldtestkits terug te geven aan eerstelijnsbeveiligingsprofessionals die zich hebben afgekeerd van bestaande producten vanwege zorgen over veiligheid en betrouwbaarheid. De testkits van SwabTek zijn intuïtief in gebruik en ontworpen met de gebruiker in gedachten, waarbij traditionele testkits worden vervangen door papieren strips, waardoor er geen omvangrijke of gevaarlijke druppelflesjes voor vloeibare reagens, breekbare glazen ampullen en spuitbussen onder druk nodig zijn.

Omdat de reagentia van SwabTek droog poeder zijn en op papier worden gezet, hoeven gebruikers nooit pakketten vol gevaarlijke en kankerverwekkende vloeibare chemicaliën te gieten, te mengen of te pletten, waardoor veiligheidsrisico’s van het testproces worden geëlimineerd.

Deze drastische verbetering van de veiligheid van gebruikers stelt beveiligingsprofessionals niet alleen in staat om beter uitgerust te zijn met de tools die ze nodig hebben om hun werk te doen, maar het maakt ook praktijktests mogelijk waar dit nooit eerder mogelijk was: op de werkplek, klaslokalen en zelfs bij consumenten thuis.

Logo SwabTek

Toont alle 11 resultaten